Echipa Nationala

Mutu, dopat din cauza lui Lucescu?

Impresarul Giovani Becali readuce in discutie suspendarea lui Adrian Mutu din cauza consumului de sibutramina. Giovani il ataca voalat pe Razvan Lucescu si spune ca jucatorul sau s-a dopat pentru a trece peste amaraciunea suspendarii de la echipa nationala.
"Pana nu revine Mutu la echipa nationala nu o sa facem nimic. Si nu vreau sa creada lumea ca daca vine Mutu, rupem tot. Dar daca nu era dat afara de la nationala, poate nu lua nenorocita aia de pastila, era in forma maxima si la Fiorentina, dar si la echipa nationala", a spus Giovani Becali pentru Adevarul.

Suspendat din cauza consumului de sibutramina, Adrian Mutu nu este eligibil de joc nici pentru urmatoarea partida a tricolorilor din aceste preliminarii, pe care o vom disputa impotriva Frantei.

Adrian Mutu a fost suspendat pe o perioada nedeterminata de la echipa nationala dupa ce a plecat la finalul meciului cu Serbia de la Belgrad fara sa ceara acordul selectionerului.

Rezultatele negative inregistrate de echipa nationala in acest an au facut ca dupa fiecare meci al tricolorilor sa se discute despre revenirea lui Mutu, desi jucatorul Fiorentinei va avea drept de joc doar dupa data de 31 octombrie 2010.

Onlinesport


Mutu, dopat din cauza lui Lucescu?