Echipa Nationala

Lucescu pleaca doar demis

Antrenorul echipei nationale, Razvan Lucescu, a anuntat, luni, ca nu se gandeste sa demisioneze indiferent de rezultatele pe care le vom avea in urmatoarea perioada. Lucescu spune ca pleaca doar dat afara de la echipa nationala.
"Indiferent cine este antrenor la echipa naționala lucrurile nu se vor schimba. Pentru ca am plecat pe un fagaș greșit și nu se vrea sa fim pe drumul cel bun. E vorba de distrugere, scandal, invidie. Nu-mi voi da demisia. Am un contract cu Federația, cu Ionuț Lupescu și Mircea Sandu. Daca ei considera ca trebuie sa se întîmple ceva, deschid discuția. În țara situație legata de echipa naționala mi se pare ieșita de sub control", a spus Razvan Lucescu.

Selectionerul pune parcursul dezastruos al echipei nationale pe seama declaratiilor pe care sefii cluburilor le-au facut despre echipa nationala.

"Toata nebunia legata de echipa naționala nu a început acum, dupa Albania. A fost înca de la început, nu am avut liniște nici înainte de meciul de la Paris. Aveam doua victorii, dar era un uragan în jurul nostru. Atunci a început totul. Nu e simplu sa joci în condițiile astea. Probabil ca li s-a întamplat și lui Iordanescu, și lui Pițurca, probabil ca de aceea am avut o singura calificare în cinci campanii. Presiunile nu s-au facut înaintea meciurilor, ci cu o perioada mai mare înainte de partide", a adaugat Lucescu.

Referitor la partida pe care tricolorii o vor disputa marti, de la ora 20:30, impotriva Belarusului, Lucescu a mentionat ca adversarii nostri pornesc cu prima sansa.

"Se întalnesc doua echipe cu stari diferite. Ei au entuziasm, noi determinare și ambiție și vrem sa trecem repede peste egalul cu Albania. Este un moment în care fotbalul din Belarus este în creștere, de aceea iși propun calificarea, iar cel din România în coborare" a mai spus Lucescu.

Onlinesport


Lucescu pleaca doar demis