Echipa Nationala

Trei solutii pentru echipa nationala

Startul ratat in preliminariile pentru Campionatul European a adus din nou in discutie posibila inlocuire a lui Razvan Lucescu, antrenorul care a trimis echipa nationala in anonimat. Criticii lui Razvan Lucescu au avansat trei propuneri pentru inlocuirea selectionerului.
Primul nume pronuntat de criticii lui Razvan Lucescu a fost cel al lui Gica Hagi. "Regele" a fost dorit si dupa demiterea lui Piturca si ar accepta aceasta provocare. El este sustinut de familia Becali, care a facut presiuni in ultima vreme pentru numirea sa in functia de selectioner.

Hagi a mai fost la nationala si are o revansa de luat. Este cunoscut ca un antrenor care are nevoie de timp sa construiasca, lucru de care la echipa nationala nu va beneficia.

Mircea Sandu ar fi de acord cu venirea lui Hagi, insa cel care se opune este Ionut Lupescu.

O alta varianta pentru echipa nationala este Dan Petrescu. Aflat sub contract cu Kuban Krasnodar, "Bursucul" face lucruri marete in liga a doua din Rusia, unde defileaza spre promovare.

Pentru a-l aduce pe Dan Petrescu la echipa nationala, Federatia ar fi nevoita sa plateasca o clauza de reziliere in valoare de 400 de mii de euro.

Recent demis de la Al-Wahda, unde a rezistat doar trei meciuri, Ladislau Boloni poate fi si el o solutie pentru echipa nationala. Boloni este recunoscut pentru capacitatea sa de a inventa jucatori, iar in acest moment nationala are nevoie de un astfel de om.

Onlinesport


Trei solutii pentru echipa nationala