Echipa Nationala

Mircea Lucescu il apara pe Razvan: "Ne-a lipsit norocul si atentia arbitrilor"

Prezent la Bucuresti pentru partida amicala pe care echipa sa, Sahtior Donetk, a sustinut-o, sambata seara, in compania Rapidului, Mircea Lucescu a vorbit si despre egalul cat o infrangere pe care Romania l-a inregistrat cu Albania, in prima partida din Preliminariile EURO 2012.
Lucescu senior a vazut o echipa a Romaniei dominatoare si un arbitraj neatent din partea brigazii austriece, uitand slaba inspiratie in faza de atac si nepermisele greseli defensive care au dus la marcarea golului de catre albanezi.

"Demult n-am vazut o echipa care sa-si domine atât de categoric adversarul. In 16 metri nu mai depinde decât de valoarea jucatorilor. Am atacat permanent, am facut pressing si ne-am creat ocazii. Ne-a lipsit norocul, dar ne-a lipsit si atentia arbitrilor. Am avut un penalty la acel hent", a declarat Lucescu.

Tehnicianul campioanei Ucrainei nu si-a pierdut optimismul, considerand ca Romania nu si-a spus inca ultimul cuvant in aceste preliminarii.

"Mi-au placut toti tinerii si trebuie încurajati. Mai sunt multe meciuri, am dominat o echipa care are toti jucatorii în strainatate", a adaugat Mircea Lucescu.

Romania a incheiat la egalitate meciul cu Albania, scor 1-1, sustinut, vineri seara, la Piatra Neamt, in Preliminariile EURO 2012.

Publicul s-a manifestat, pentru prima data in mandatul lui Razvan Lucescu, impotriva selectionerului adus ca un adevarat salvator pentru nationala, cerandu-i acestuia demisia dupa golul egalizator al albanezilor.

Onlinesport


Mircea Lucescu il apara pe Razvan: "Ne-a lipsit norocul si atentia arbitrilor"