Echipa Nationala

Becali il propune pe Hagi la nationala

Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat, sâmbata, ca ar trebui ca dupa meciul cu Belarus sa se ia o decizie în privinta selectionerului Razvan Lucescu, subliniind ca, pentru nationala României, cea mai buna varianta ar fi Gheorghe Hagi.
"Pâna acum am tinut cu Razvan, acum spun altceva, asteptam primul meci oficial. Noi am dominat dar n-am avut ocazii clare. Daca pe Albania n-o bati fara drept de apel si daca ai 1-0 si apoi dai mingi bufa-bufa, pai când joci cu Franta ce mai faci? Parerea mea ca ar trebui sa stea meciul asta cu Belarusul si apoi sa ia niste decizii. În functie de cum va sta echipa în clasament sa se ia niste hotarâri. Normal, cea mai buna varianta la ora asta, e Hagi. Si ca nume si ca imagine. Si el ar putea sa schimbe starea de spirit a jucatorilor. Daca batem Belarusul, sa stea, daca nu, du-te tata si lasa-ne. Asta e parerea mea, dar nu conteaza, desi ar trebui sa conteze parerea noastra, a patronilor de club", a declarat Becali.

Gigi Becali sustine ca a fost sigur ca Bogdan Stancu va marca în meciul cu Albania.

"Am fost suparat, normal. Noi am dominat tot meciul, dar spunea cineva de încredere... pai când ai valoare la 1-0 faci tiki taka. Herea ce rost mai avea sa faca faultul ala? Daca ai valoare, îi pasezi la 1-0. Când a intrat Stancu l-am si sunat pe Ilie Dumitrescu si i-am zis ca da gol al nostru. Pasa de la Radoi, cornerul, toate numai de la Steaua. Poate a fost si reversul, ghinionul de la Banel. Îl chemi, îl scoti, baiatul sufera, probabil e si asta", a spus Becali.

Mediafax


Becali il propune pe Hagi la nationala