Echipa Nationala

Selectionerul Albaniei crede intr-un rezultat pozitiv: "Romania era mai puternica in 2007"

Selectionerul Josip Kuzhe a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca nationala României era mai puternica în 2007, când a reusit sa învinga Albania cu 6-1, decât este în prezent, astfel ca este încrezator în sansele echipei sale de a obtine un rezultat bun vineri, transmite trimisul MEDIAFAX.

"Am analizat nationala României în ultimele luni, pentru a ne putea face o imagine asupra sa, iar, dupa parerea mea, România are o echipa foarte buna, cu jucatori tehnici, care practica un joc frumos, fantezie. Dar în primul rând echipa este foarte puternica, nu valorile individuale. Ne bucuram ca vom juca primul meci cu România, pentru ca suntem încrezatori ca vom obtine un rezultat bun. Cred ca în urma cu trei ani, când am pierdut acel meci cu 1-6, România avea o echipa mai puternica", a spus Josip Kuzhe.

Tehnicianul albanez a adaugat ca formatia sa îsi va fixa un obiectiv pentru campania de calificare la Euro-2012 abia dupa disputarea primelor patru meciuri: "Dupa tragerea la sorti, am încercat sa stabilim un obiectiv, dar nu prea am reusit sa-l definim. Este dificil într-o asemenea grupa, în care întâlnim asemenea adversari. Totusi, speram sa ne apropiem de fotbalul mare din Europa, vom urmari cum evoluam în primele patru meciuri si apoi vom fixa un obiectiv".

La rândul sau, capitanul selectionatei Albaniei, Ervin Skela, a declarat ca, si fara Adrian Mutu si Cristian Chivu, România ramâne periculoasa, astfel ca jucatorii albanezi trebuie sa fie atenti în meciul de vineri. "Mutu si Chivu sunt jucatori foarte importanti pentru România, însa, chiar daca cei doi lipsesc, noi trebuie sa ne concentram pe ceea ce avem de facut, trebuie sa fim atenti la toata echipa României, care are valente tehnice si combinative. Trebuie sa combatem acest joc al lor si sa ne impunem stilul propriu", a spus Skela.

Si capitanul albanezilor crede ca România era mai puternica în urma cu trei ani decât este acum: "Acum trei ani am suferit o înfrângere dureroasa, iar România era mai puternica decât acum. Oricum, de atunci s-au schimbat multe în echipa României, au o formatie noua, un antrenor nou si bun si vom vedea ce va fi la meciul de mâine. Atmosfera în lotul nostru este una pozitiva, avem o atitudine potrivita si astfel speram sa scoatem un rezultat bun".

Componentii nationalei Albaniei efectueaza la aceasta ora antrenamentul oficial înaintea partidei de vineri cu România, sedinta de pregatire fiind una închisa presei.

De cealalta parte, nationala României a efectuat antrenamentul oficial, miercuri, de la ora 17.15, cu aproximativ o ora înainte de ora programata initial.

Nationala României întâlneste, vineri, de la ora 21.00, pe stadionul Ceahlaul din Piatra Neamt, selectionata Albaniei, în primul meci al preliminariilor Campionatului European din 2012.

Mediafax



Selectionerul Albaniei crede intr-un rezultat pozitiv: "Romania era mai puternica in 2007"