Echipa Nationala

Daniel Niculae: "Vrem sa obtinem un rezultat bun cu Turcia"

Atacantul Daniel Niculae a declarat, luni, într-o conferinta de presa sustinuta la Istanbul, ca doreste ca nationala României sa obtina un rezultat bun în meciul amical cu Turcia deoarece este ultimul test înaintea preliminariilor Euro-2012, informeaza ajansspor.com.

"Nationala Turciei are un grup foarte unit. Sper ca miercuri sa obtinem un rezultat frumos. Pentru noi va fi ultimul test înaintea preliminariilor Euro-2012. De aceea vrem sa obtinem un rezultat bun", a spus Niculae.

Daniel Niculae a precizat ca în grupa D, în care evolueaza România în preliminariile Campionatului European din 2012, Franta si Bosnia sunt echipele foarte puternice. "Înca nu au început preliminariile, iar sansele par egale acum. Sper sa trecem de grupe cu rezultate frumoase", a mentionat el.

Fundasul Ovidiu Dananae a afirmat, de asemenea, ca spera ca România sa obtina un rezultat bun miercuri, deoarece un succes ar fi bun pentru moralul echipei. "Acest meci este foarte important pentru noi. Sper ca vom începe cu dreptul si vom obtine un rezultat pozitiv. Stiu ca turcii iubesc fotbalul si probabil ca stadionul va fi plin de suporteri. Va fi foarte greu pentru noi", a explicat Dananae.

Ovidiu Dananae considera Franta favorita în grupa D a preliminariilor Campionatului European. "Franta este numarul 1 în grupa noastra. Însa avem sperante ca totul va merge bine si vom trece de preliminarii", a declarat Dananae.

Meciul amical Turcia - România este programat pe stadionul "Sukru Saracoglu" din Istanbul, miercuri, de la ora 21.15.

Din lotul Turciei pentru acest amical a fost scos, luni, fotbalistul echipei Getafe, Ibrahim Kas, din cauza unor probleme la piciorul drept.

Mediafax


Daniel Niculae: "Vrem sa obtinem un rezultat bun cu Turcia"