Echipa Nationala

Il Luce ii pune la zid pe contestatarii Juniorului

Mircea Lucescu a sarit in apararea fiului sau si i-a atacat virulent pe contestatarii selectionerului. Antrenorul lui Sahtior considera ca Razvan nu poate face mai multe si cere rabdare. Totodata, Lucescu a analizat si prestatia tricolorilor din ultima saptamana, pe care a considerat-o foarte buna.
"Ce s-a intamplat in aceasta saptamana de pregatire a echipei nationale, modul in care au fost judecati, m-a nemultumit. A fost un linsaj public! Nimeni nu a tinut cont de necesitatea de a construi o echipa, de a promova jucatori, de a schimba o generatie cu alta!

Trebuie sa fim intelegatori cu Razvan Lucescu, nu sa il criticam. Nu pot sa accept asa ceva! Ce sa faca Razvan? Avem un nivel slab fotbalistic, echipele noastre nu dau jucatori, nu trec de primul tur preliminar in cupele europene!", a spus Mircea Lucescu la gsptv.

Fara sa dea nume, Lucescu a lasat sa se inteleaga ca in spatele atacurilor s-ar afla familia Becali. "Toate pleaca dintr-o singura directie. Mi se pare absolut incorect ce se intampla", a comentat Lucescu.

Apoi, antrenorul lui Sahtior Donetk a analizat prestatia tricolorilor din ultimele meciuri, considerand ca Ucraina si Honduras au fost adversari de temut.

"Cu Ucraina au fost momente de joc foarte bune si momente slabe. S-au facut niste greseli de joc si niste greseli flagrante de arbitraj. Ucraina are o echipa foarte buna, cu jucatori de top. Am vazut si dupa meciul cu Honduras cum a fost apreciata victoria! Honduras are sapte jucatori in Premier League si noi spuneam ca nu e o echipa buna!", a explicat Lucescu.

Onlinesport


Il Luce ii pune la zid pe contestatarii Juniorului