Echipa Nationala

Walter Martinez: "Romania e o echipa de mare valoare, meciul va fi dificil"

Atacantul Walter Martinez (C.D. Marathon) a declarat ca nationala Hondurasului va avea un meci foarte greu cu reprezentativa României, pentru ca este ultima partida amicala înainte de CM si pentru ca "tricolorii" formeaza "o echipa de mare valoare", informeaza cotidianul La Prensa.
"Va fi dificil, mai ales ca este ultimul nostru joc înainte de startul turneului final. Stim ca România e o echipa de mare valoare", a spus Martinez.

Fundasul Victor Bernardez a afirmat ca echipa sa este prudenta: "Va trebui sa avem mare grija. Trebuie sa pastram poarta noastra intacta, dar în acelasi timp va fi nevoie sa si înscriem, de aceasta data, nu ca în meciul trecut. Sa jucam cu calm, vom încerca sa ne impunem jocul din primul minut", a spus Bernardez.

Cotidianul El Heraldo scrie ca nationala Hondurasului "are nevoie de o victorie de moral" înainte de debutul CM din Africa de Sud: "Vom întâlni o echipa formidabila, România, care, în mod ironic, nu s-a calificat la turneul final. România a trecut printr-o perioada neagra în ultima vreme, cu schimbari de antrenori".

"Honduras asteapta un final fericit împotriva României. Va fi ultimul joc înainte de Mondiale", a titrat ziarul La Prensa. "Va fi indubitabil cel mai tare meci de pregatire al Hondurasului, România fiind o echipa cu istorie, facându-si un nume în Europa. Cine nu si-l aminteste pe Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari jucatori ai natiunii?", a comentat sursa citata.

"Un test exigent", a titrat cotidianul Tiempo.

Reprezentativa României va disputa, sâmbata, de la ora 20.30, la Sankt Veit an der Glan, un meci amical cu selectionata Hondurasului, în cadrul stagiului de pregatire din Austria.

Selectionata Hondurasului face parte din grupa H a Cupei Mondiala, alaturi de Spania, Chile si Elvetia.

Mediafax


Walter Martinez: "Romania e o echipa de mare valoare, meciul va fi dificil"