Echipa Nationala

Boloni: "Ne poate bate oricine"

Antrenorul echipei Al-Wahda, Ladislau Boloni, analizeaza situatia critica de la echipa nationala, considerand ca, in acest moment, tricolorii nu mai sperie pe nimeni.
"E greu de spus daca suntem în lumea a doua sau în a treia. Dar e clar ca nu suntem în prima. De fapt, nici nu stiu daca am fost acolo vreodata. Poate ca se vor supara anumiti oameni, însa fotbalul nu înseamna doar nationala. Înseamna organizarea tinerilor, numarul fotbalistilor legitimati la juniori si la seniori, numarul terenurilor de fotbal si asa mai departe. Una e sa ai o echipa, alta e sa ai un fotbal.

La noi a existat, într-adevar, o perioada în care nationala a tras în sus întreg fotbalul românesc, dar acum am ajuns într-o situatie în care si la nivel de prima reprezentativa ne poate bate oricine!", a spus Boloni pentru Adevarul.

Fostul selectioner a mai afirmat ca nu vede nici o urma de speranta prin care tricolorii sa revina in elita fotbalului mondial.

"Nici calitativ, nici din punct de vedere numeric nu avem resursele necesare pentru a construi o nationala puternica. În primul rând, aria de selectie s-a micsorat extrem de mult. Acum zece ani, campioana României avea 16 români în echipa, acum nu stiu daca are macar sase!", a adaugat Boloni.

Onlinesport


Boloni: "Ne poate bate oricine"