Echipa Nationala

Anghel Iordanescu: "Avem o nationala blazata"

Fostul antrenor al echipei nationale, Anghel Iordanescu, ii pune la zid pe jucatori si pe Razvan Lucescu dupa a treia infrangere consecutiva a tricolorilor.
"La echipa nationala ai nevoie de rezultate si in amicale, si in oficiale. Meciurile amicale conteaza enorm de mult, aici se fortifica moralul jucatorilor. Ele iti dau un alt tonus! Razvan a facut o mare greseala cand a zis ca suntem din lumea a treia. Avem jucatori de valoare, avem resurse, iar atata timp cat ai jucatori precum Radoi, Chivu, Rat sau Marica, de certa valoare, nu cred ca se poate vorbi ca nu mai avem valoare.

Jucatorii se vor ascunde in spatele acestei declaratii mai devreme sau mai tarziu. La echipa nationala s-a observat o apatie, o lipsa de luciditate! Avem o nationala blazata, lipsita de motivatie", a spus Anghel Iordanescu la sportro.

Totusi, Iordanescu a mentionat ca schimbarea lui Razvan Lucescu nu este o varianta de luat in calcul momentan. "Nu sunt adeptul unei schimbari, dar Razvan trebuie sa-si schimbe anumite principii", a adaugat Generalul.

Echipa nationala a Romaniei a inregistrat a treia infrangere consecutiva, scor 0-1, intr-un meci amical disputat in Austria impotriva Macedoniei.

Onlinesport



Anghel Iordanescu: "Avem o nationala blazata"