Echipa Nationala

Vladoiu: "Lucescu se va scarbi si va pleca de la nationala"

Fostul international roman Jean Vladoiu considera ca zilele lui Razvan Lucescu la echipa nationala sunt numarate, deoarece selectionerul este deranjat de criticile din ultima vreme.
"În timp s-au acumulat aceste reprosuri la adresa lui, sunt oameni puternici, care ameninta ca vor schimba selectionerul, iar aceasta presiune este foarte mare. S-a facut o campanie negativa împotriva echipei nationale si împotriva lui Razvan, în special. Mi-ar parea rau ca Razvan sa plece de la nationala, dar cred ca se va scârbi de aceste lucruri si va ceda.

Sunt oameni influenti, care conduc fotbalul românesc de multi ani si acum revin în fata. E anormal sa zici ca pâna în toamna vom avea un nou selectioner. A gresit, dar nu este o greseala asa mare. El are nevoie de liniste pentru a pregati echipa nationala. Eu cred ca vom ajunge la acea perioada în care iarasi se vor face strategii", a spus Jean Vladoiu la sportro.

Fostul impresar Giovani Becali i-a cerut lui Razvan Lucescu sa renunte la functia de antrenor al echipei nationale ca urmare a declaratiilor negativiste la adresa fotbalului romanesc.

Onlinesport


Vladoiu: "Lucescu se va scarbi si va pleca de la nationala"