Echipa Nationala

Lucescu exclude reprofilarea lui Cristi Chivu

Razvan Lucescu exclude urcarea lui Cristi Chivu in linia de mijloc. Selectionerului i-a fost propus un cuplu din fundasi centrali format din Dorin Goian si Gabi Tamas, insa a exclus din start aceasta varianta.
Razvan Lucescu le-a transmis colaboratorilor sai ca nu poate face aceasta mutare deoarece lumea ar spune ca pune in aplicare tactica folosita de Victor Piturca. Comparat din ce in ce mai des cu Piturca, din cauza declaratiilor si a ideilor de joc folosite, Lucescu nu a acceptat sfatul celor care i-au transmis ca prezenta lui Chivu in linia de mijloc ar da mai multa incredere colegilor.

Un alt argument care a stat la baza luarii acestei decizii a fost si cuvantul jucatorului, care, in mai multe situatii, i-a spus lui Razvan ca prefera sa joace fundas central, desi la Inter joaca de cele mai multe ori pe alt post.

Dupa meciul din Ucraina, Lucescu a ajuns la concluzia ca in sistemul sau nu au loc doi inchizatori, astfel ca de acum inainte Tibi Ghioane va fi cel mai probabil rezerva, postul de mijlocas defensiv urmand sa fie ocupat de Mirel Radoi.

Onlinesport


Lucescu exclude reprofilarea lui Cristi Chivu