Echipa Nationala

Clanul Becali il indeparteaza pe Chivu de nationala

Aflati in conflict cu Razvan Lucescu, reprezentantii familiei Becali ii sugereaza lui Cristi Chivu ca ar fi mai bine sa renunte la echipa nationala. Indepartarea lui Chivu de la nationala ar urma sa se produca treptat.
Intrarea in silenzio stampa este doar primul pas pe care Cristi Chivu il face. Capitanul echipei nationale este sfatuit de nasul sau, Victor Becali, sa nu mai vina la meciurile amicale.

"In locul lui, nu ma duceam la nici un meci cu Ucraina, cu mama Ucrainei si cu mama Austriei dupa ce am castigat Liga Campionilor. Daca ar fi fost un turneu final, sa zicem. Dar la meciuri amicale?", a spus Victor Becali la sportro.

Mult mai tupeist, Giovani Becali sugereaza ca jucatorul lui Inter ar urma sa renunte definitiv la echipa nationala peste un an, daca tricolorii nu vor avea rezultate.

"Cristi asteapta un an sa vada modul in care merg lucrurile in fotbalul romanesc. Oricum, daca vom continua cu aceste rezultate negative, unor fotbalisti li se va lua pofta de a veni la nationala", a afirmat Giovani Becali.

Un alt jucator de marca al fratilor Becali, Adrian Mutu, este exclus pe termen nelimitat de la echipa nationala dupa ce a fugit din cantonamentul din Serbia.

Onlinesport


Clanul Becali il indeparteaza pe Chivu de nationala