Echipa Nationala

Lucescu produce schimbari majore la nationala

Echipa nationala intra in linie dreapta pentru pregatirea campaniei de calificare la Campionatul European din 2012. Tricolorii vor merge intr-un turneu in Austria, unde Razvan Lucescu intentioneaza sa implementeze mai multe schimbari importante.
Prima schimbare pe care Razvan Lucescu o va produce va avea loc in poarta. Dani Coman este accidentat, iar Ciprian Tatarusanu si Costel Pantilimon au avut evolutii modeste, astfel ca Lucescu va fi nevoit sa schimbe portarul titular.

In aceste conditii, Mircea Bornescu va deveni titularul echipei nationale, dupa evolutiile constante din tricoul Rapidului.

O alta modificare se va produce in axul central al defensivei,  unde locul lui Mirel Radoi va fi luat de Gabi Tamas. Jucatorul lui Al-Hilal va fi urcat in linia de mijloc, pe postul in care evolueaza in Arabia Saudita.

Odata cu mutarea lui Radoi in linia mediana, din schema vor sari Tibi Ghioane sau Iulian Apostol, in functie de valoarea adversarului pe care tricolorii il vor intalni.

In linia de atac, cuplul va fi acelasi ca si in ultimul meci amical, cel cu Israel: Ciprian Marica-Daniel Niculae, cei doi avand evolutii excelente la echipele de club.

Cum va arata 'primul 11':
Bornescu - Maftei, Tamas, Chivu, Rat - Roman, Radoi, Ghioane (Apostol), Tanase - Niculae, Marica

Convocari surpriza


Pentru meciurile amicale din aceasta vara, Razvan Lucescu este hotarat sa cheme mai multi jucatori care in ultima perioada nu au avut legatura cu echipa nationala, printre care Nicolae Dica, Marius Bilasco, Razvan Cocis si Ciprian Deac.

Onlinesport


Lucescu produce schimbari majore la nationala