Echipa Nationala

Mircea Sandu, operat a doua oara. Presedintele FRF raspunde: "Sa ne vedem cu bine peste 20 de ani"

Lise Sandu, sotia presedintelui FRF, a declarat ca Mircea Sandu s-a operat a doua oara la Nisa, in Franta, insa ea sustine ca oficialul este foarte sanatos, iar aceasta interventie nu are legatura cu cancerul de colon. Nasu' a tinut sa raspuna de pe patul de spital, printr-un comunicat de presa postat astazi dimineata pe siteul FRF.
„Da, s-a operat a doua oara. Sotul meu se simte foarte bine, nu e cazul sa veniti cu jerbe. Boala nu a recidivat, iar medicii sunt foarte multumiti de cum decurge refacerea sa. Interventia chirurgicala recenta n-a avut nicio legatura cu cancerul, cu prima operatie. A fost cu totul altceva. Era programata dinainte. Problema e ca daca soacra-mea (n.r. - mama lui Mircea Sandu) vede o stire ca asta, ce poate sa creada, ca îi ascundem adevarul?”, a spus telefonic pentru Evenimentul Zilei, Lise Sandu, aflata împreuna cu sotul ei la Nisa.

„Nu vorbesc cu ziaristii la telefon. Sunt bine”, s-a auzit la telefon si vocea lui Mircea Sandu. 

Presedintele FRF a tinut sa raspunda articolului din EVZ printr-un comunicat de presa postat pe siteul Federatiei, intitulat "Despre o stare de sanatate care este foarte buna".

"As putea cataloga articolul publicat azi, 22 aprilie a.c., de cotidianul "Evenimentul Zilei" ("Mircea Sandu a fost operat a doua oara"), sub semnatura lui Octavian Cojocaru, ca fiind unul descalificant. Îl asigur pe semnatarul articolului ca sunt bine-mersi si ca starea sanatatii mele, contrar a ceea ce s-a scris în materialul evocat, este una foarte buna.

Mai mult decât atât, în aceasta perioada am numeroase întrevederi cu personalitati fotbalistice, asa cum este, pentru a oferi un singur nume, domnul Jean-Pierre Escalettes. Sau cum va fi întâlnirea din 5 mai a.c., cu autoritatile locale implicate în organizarea turneului final al Campionatului European de juniori "Under 19" din 2011.

Celor care discuta despre sanatatea mea le doresc sa se simta asa cum ma simt eu, adica foarte bine.

Si înca ceva: sa ne revedem cu bine si peste 20 de ani}, incheie Sandu.

Mircea Sandu a fost operat pentru prima oara la Nisa de cancer de colon in urma cu aproximativ sase luni. El a declarat ca boala a fost descoperita intamplator si a avut noroc pentru ca luat-o din pripa, altfel putandu-i sa ii fie fatala.

Onlinesport



Mircea Sandu, operat a doua oara. Presedintele FRF raspunde: "Sa ne vedem cu bine peste 20 de ani"