Echipa Nationala

Giovani Becali: "Nevasta lui Lupescu s-a culcat cu toata Federatia"

Fostul impresar Giovani Becali isi continua atacurile la adresa echipei nationale. Dupa ce a spus ca mama lui Ionut Lupescu este o betiva, Giovani Becali se ia si de nevasta directorului general de la FRF, spunand ca aceasta s-a culcat cu toti conducatorii de la Casa Fotbalului.
"Eu nu dau raspunsuri tuturor drogatilor. E vina voastra, a presei, ca-l bagati în seama pe acest personaj. Va rog sa ma credeti ca nu ma intereseaza. Tot ce va pot spune e ca acest personaj este un intrus în fotbal", a spus Ionut Lupescu in Libertatea, spre nemultumirea lui Giovani Becali.

Afland ca a fost facut drogat de Ionut Lupescu, Giovani Becali s-a transformat intr-un car de nervi si a bagat-o in acest scandal si pe sotia oficialului FRF.

"Eu mai zic înca o data ca taica-su este prost si ca maica-sa este betiva si ca joaca la cazinou. S-a împrumutat de bani la toti, pentru ca e dependenta de bautura si de jocuri de noroc. Iar nevasta- sa s-a culcat cu toata federatia.

M-a vazut pe mine Lupescu drogat? Singurul viciu pe care l-am avut a fost fumatul, la care am renuntat, între timp. Atât! Daca el zice ca eu m-am drogat, atunci am spus si eu ce-am spus despre ai lui", a comentat Giovani Becali.

Onlinesport


Giovani Becali: "Nevasta lui Lupescu s-a culcat cu toata Federatia"