Echipa Nationala

Spaga de 40 de mii de euro pentru schimbarea culorii de la nationala?

De la meciul cu Israel, echipa nationala a renuntat la echipamentul de culoare galbena pentru a evolua in noul model rosu de la Adidas. Oficialii Federatiei sustin ca acest lucru s-a intamplat la dorinta jucatorilor, care au vrut sa fie precum Spania, insa exista voci care spun ca federalii ar fi primit o spaga de 40 de mii de euro pentru ca acest lucru sa se intample. Credeti ca echipa nationala ar trebui sa revina la galben?
Cel care a lansat aceasta informatie este inamicul numarul unu al Federatiei, Giovani Becali, care, intr-o criza de nervi, a scapat acest "porumbel".

"Au putut ei sa schimbe galbenul care ne-a adus atatea bucurii, galbenul pe care atunci cand il vedeam rasarea soarele. Pentru ce? Pentru ca cineva de la Federatie a luat 40 de mii de euro? DNA-ul de ce nu se sesizeaza in acest caz, asa cum au facut cu mine?", a declarat Giovani Becali la gsptv.

Principalul om aratat cu degetul de Giovani Becali este directorul general al FRF, Ionut Lupescu, cel care conduce practic fotbalul romanesc dupa ce Mircea Sandu a fost abatut de o cumplita boala.

In replica, Ionut Lupescu neaga ca schimbarea echipamentului s-ar fi produs din motive publicitare. "Am stat cu jucatorii si am urmarit un meci al Spaniei, iar de atunci am zis ca ar fi bine sa jucam si noi in rosu", a explicat Lupescu.

Onlinesport


Spaga de 40 de mii de euro pentru schimbarea culorii de la nationala?