Echipa Nationala

Marica plateste pentru declaratiile pro-Mutu

Razvan Lucescu elimina numele grele de la ecihpa nationala. Ultimul jucator intrat pe lista neagra a lui Lucescu este atacantul lui Stuttgart, Ciprian Marica, acesta suparandu-l pe selectioner din cauza declaratiilor facute in sprijinul lui Mutu.
Antrenorul echipei nationale a fost extrem de suparat ca doar jucatorii sai de suflet, Dani Coman sau Daniel Niculae, au aprobat excluderea lui Adrian Mutu, in timp ce cei din vechea garda, precum Ciprian Marica, au sarit in apararea "Briliantului".

Selectionerul a avut o discutie cu atacantul lui Stuttgart in care i-a reprosat declaratiile pro-Mutu, considerand ca acestea dauneaza intereselor echipei nationale.

"Ar trebui sa fii mai atent cand vorbesti despre acest subiect. Se creaza o presiune nejustificata din acest motiv, asa ca ori nu mai spui nimic, ori amintesti de fiecare data ca eu sunt cel care decide", i-a spus Lucescu lui Marica.

Atacantul lui Stuttgart nu a plecat urechea la sfaturile lui Lucescu si este la un pas de o excludere de la echipa nationala.

Onlinesport


Marica plateste pentru declaratiile pro-Mutu