Echipa Nationala

Florescu sare la gatul suporterilor

Dupa debutul in echipa nationala in care nu i-a mijit bine mustata, George Florescu a declansat un atac la adresa suporterilor timisoreni, pe care i-au acuzat ca sunt lipsiti de civilizatie.
"Publicul trebuie sa se civilizeze putin, eu vin dintr-o tara mai civilizata decât România, acolo nu sunt fluierati jucatorii sau oficialii la final. Publicul trebuie sa sustina echipa pentru ca am dat totul în meci, poate ca e important si ca nu am niciun meci în Liga I. Am jucat doar pe afara si de aceea am fost surprins sa aud înjuraturi la final, mai ales ca stiam ca la Timisoara e un public mai civilizat", a spus George Florescu.

Referitor la debutul sau, George Florescu a afirmat ca si-ar fi dorit sa inscrie prin cele doua suturi anemice trimise spre poarta.

"Îmi pare rau ca nu am reusit sa câstigam la debutul meu. Mi-am dorit sa marchez, am si avut doua suturi, primul a fost periculos, din pacate nu am dat gol. Nu eu am cerut numarul zece. Mi-a fost dat când s-au împartit tricourile, dar nu pot sa spun ca a fost o presiune suplimentara, am dat tot ce puteam sa dam si eu, si toata lumea", a adaugat Florescu.

Echipa nationala a Romaniei a avut o prestatie lamentabila in fata Israelului, pierzand meciul amical de la Timisoara, scor 0-2.

Onlinesport


Florescu sare la gatul suporterilor