Echipa Nationala

Mutu neaga tensiunile cu Chivu si il ataca pe Lucescu

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a negat ca ar avea o tensionata cu Cristi Chivu, asa cum a sustinut recent presedintele FRF, Mircea Sandu. Mutu a mai afirmat ca ar fi dispus oricand sa revina la echipa nationala.
"Nu stiu de unde are domnul Mircea Sandu aceste informatii. Eu sunt prieten cu Cristi de 15 ani, m-as intelege bine totdeauna. Am un respect deosebit fata de el si nici nu am avea de ce sa ne certam.  In afara de perioada Londra, nici un antrenor nu cred ca are ce sa imi reproseze mie la antrenamente, indiferent de ce am facut cu o noapte inainte", a spus Mutu la gsptv.

Fotbalistul care vineri va implini 31 de ani a tinut sa ii transmita un mesaj de incurajare capitanului nationalei. "Ma bucur ca Cristi Chivu este in afara oricarui pericol. Am vazut dupa meci accidentarea lui si este incredibil ce i s-a intamplat", a afirmat Mutu.

De asemenea, Mutu a reiterat ca este dispus sa revina la echipa nationala, de Razvan Lucescu a lasat sa se inteleaga ca nu mai doreste acest lucru.

"Vin la echipa nationala cu mare placere. Nu trebuie sa faca nimeni nici o declaratie, ci doar sa imi trimita convocarea", a mentionat Mutu.

In schimb, Mutu l-a atacat voalat pe Razvan Lucescu, pentru cele intamplate dupa meciul cu Serbia.

"La meciul cu Serbia, eu am fost singurul atacant care a tras pe poarta. Am iesit la 2-0 pentru Serbia si am fost scos tap ispasitor pentru cele cinci goluri.  Regret ca am plecat dupa meciul cu Serbia fara sa anunt, dar apoi am incercat sa il sun pe Razvan. L-am sunat de 36 de ori, i-am dat si SMS. Regret ca nu aveam e-mailul lui, poate reuseam sa dau de el. Nu mi se pare normal cum s-a comportat Razvan Lucescu si ca nu mi-a raspuns la telefon", a explicat el.

Onlinesport


Mutu neaga tensiunile cu Chivu si il ataca pe Lucescu