Echipa Nationala

Mutu: "Mi-am rupt genunchii pentru echipa reprezentativa si multi uita asta"

Adrian Mutu persita in prefacatorie. El spune ca vrea sa joace la echipa nationala si neaga ca ar fi luat intentionat cartonas galben ca sa 'sara' partida cu Insulele Feroe, desi isi cumparase deja biletele pentru Florenta inainte de meciul cu Serbia.
"Ssunt un jucator profesionist si accept decizia lui Razvan Lucescu, in ciuda faptului ca vreau sa vin si sa joc la echipa nationala. Daca voi fi chemat pe viitor, voi veni cu placere, daca nu, ma voi pregati la echipa de club. Mi-am rupt genunchii pentru echipa reprezentativa si multi uita asta", a declarat Mutu la Recursul Etapei, duminica noapte.

"Sunt foarte suparat dupa acest rezultat, nu ma asteptam la asa ceva. Am mers acolo toti cu gindul la victorie, insa sarbii ne-au umilit", a mai spus fostul numar 10.

Legat de cartonasul galben pe care a fost acuzat ca l-a incasat intentionat, Mutu a spus ca "e o prostie sa spui ca am luat cartonas galben intentionat. Chiar daca meciul cu Feroe nu este dificil, pentru mine era un obiectiv personal sa marchez cit mai multe goluri".

Onlinesport


Mutu: "Mi-am rupt genunchii pentru echipa reprezentativa si multi uita asta"