Echipa Nationala

Lucescu, acuzat ca face echipa pe pile

Antrenorul echipei nationale este acuzat de reprezentantii clubului Dinamo ca face selectia pe pile. Dinamovistii ii reproseaza lui Lucescu neconvocarea lui Marius Niculae, Andrei Cristea, Gabi Tamas si, surprinzator, Banel Nicolita.
Cristi Borcea il acuza pe selectioner ca aduce la nationala jucatori de la echipele pe care le-a pregatit in trecut si ignora cei mai in forma fotbalisti din Liga I.

"Este incredibil ce a facut Lucescu. Sa-l iei pe Mazilu, sa-l iei pe Surdu si sa nu-i iei pe Niculae si Cristea? Ce forma are Marius Constantin de a ajuns la echipa nationala? Sa dea Dumnezeu sa iasa bine pentru ca nu-l vad bine pe Lucescu! Mazilu a stat un an de zile pe banca, a jucat trei meciuri si a dat un gol", a tunat Borcea la gsptv.

Oficialul dinamovist a surprins apoi, sustinand ca si Banel Nicolita merita un loc in lotul pentru meciurile cu Franta si Austria.

"Cum sa nu-l iei pe Banel Nicolita?! Trebuie sa fim corecti si spunem ca Banel nu are rival pe banda dreapta! Ce sa faca Roman la echipa nationala? Are trei meciuri in Liga I, iar la nationala iti trebuie experienta internationala!", a mai spus Borcea.

Steaua are doi jucatori la echipa nationala, Ciprian Tatarusanu si Romeo Surdu, in timp ce Dinamo il da la lot doar pe Adrian Cristea.

Onlinesport


Lucescu, acuzat ca face echipa pe pile