Echipa Nationala

Au fentat Mutu si Chivu nationala?

Dumitru Dragomir a lansat, luni seara, o ipoteza potrivit careia Adrian Mutu si Cristian Chivu ar fi refuzat sa vina la echipa nationala din motive personale, desi cei doi sustin ca sunt accidentati.
"Sunt oameni, trebuie sa ii intelegem. De ce sa vina Mutu cu cotul, sa il injure cativa derbedei? Pe Chivu il felicit ca sta langa nevasta-sa. Eu nu am stat langa nevasta-mea cand a nascut si imi pare rau pana mor", a declarat Dumitru Dragomir la Special.

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal aproba gestul celor doi, spunand ca acestia trebuie sa se pregateasca pentru meciul cu Serbia.

"Ce daca nu ne descurcam fara ei? Cu sarbii trebuie sa ne descurcam, nu aici! Eu nu sunt adeptul meciurilor amicale", a adaugat Dragomir.

Victor Piturca a anuntat, luni, ca Adrian Mutu a suferit o contractura musculara in meciul cu Lazio, in timp ce Cristi Chivu este nerefacut in totalitate dupa o accidentare. Pe de alta parte, Adrian Mutu a fost sfatuit de tatal sau sa nu accepte convocarea in Ghencea, deoarece va fi injurat, iar sotia lui Cristi Chivu este aproape sa nasca.

In ultima etapa din Serie A, Adrian Mutu a fost integralist pentru Fiorentina in intalnirea cu formatia lui Radu Stefan, spre deosebire de Cristi Chivu care a intrat pe final in meciul cu Lecce.

Antrenorul echipei nationale a precizat ca are incredere in cei doi fotbalisti si spera sa ii aiba la dispozitie in intalnirea cu Serbia de pe 28 martie.

Onlinesport


Au fentat Mutu si Chivu nationala?