Echipa Nationala

Lupescu: "Spiritul civic lasa de dorit la noi"

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, a declarat, miercuri, dupa meciul cu Georgia, scor 2-1, ca este dezamagit de suporterii de pe Stadionul Dinamo care l-au injurat pe capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, dar asemenea manifestari au fost si pe alte stadioane din tara.
"Din pacate, spiritul civic de la noi cam lasa de dorit. Radoi nu este singurul caz de acest gen. La fel s-a intamlpat si cu Mutu care a avut acelasi tratament pe Ghencea", a spus Ionut Lupescu.

Lupescu considera ca meciul amical cu formatia Georgiei a fost important pentru jucatorii care au debutat in tricoul nationalei Romaniei. "A fost un meci important pentru ca trebuia sa-i vedem la lucru pe baieti. A fost un test util pentru debutanti si pentru jucatorii mai noi. Din pacate, dupa Campionatul European am avut multe accidentari. Sper totusi ca anul viitor sa avem mai mult noroc si sa ne putem baza pe mai multi jucatori importanti", a mai spus Lupescu.

In timpul partidei, un mic grup de suporteri de la Peluza Catalin Haldan, aproximativ 15 fani, l-au injurat pe capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi.

Echipa nationala a Romaniei a invins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), formatia Georgiei, intr-un meci amical desfasurat pe Stadionul Dinamo, ultimul pe teren propriu al "tricolorilor" in acest an.

Mediafax


Lupescu: "Spiritul civic lasa de dorit la noi"