Echipa Nationala

Chivu si Contra vor fi audiati de DNA in legatura cu transferurile lor in strainatate

Fotbalistii Cristian Chivu (Internazionale Milano) si Cosmin Contra (Getafe) vor fi audiati ca martori de procurorii DNA in legatura cu transferurile lor la echipele Ajax Amsterdam, respectiv Deportivo Alaves, informeaza, marti, TVR.

Potrivit sursei citate, inainte de a pleca la turneul final al Campionatului European din Austria si Elvetia cei doi jucatori ai nationalei vor fi audiati de procurorii anticoruptie, Chivu pentru transferul sau de la Universitatea Craiova la Ajax Amsterdam, care a avut loc in vara anului 1999 (suma vehiculata atunci fiind de aproximativ 2,5 milioane de dolari), iar Contra pentru transferul sau de la Dinamo la Alaves, tot in vara anului 1999 (suma vehiculata fiind de 800.000 de dolari).

Contra a declarat ca se va prezenta la DNA pentru ca nu are nimic de ascuns. "Nu stiu nimic de transferul meu la Alaves. Ma voi duce, voi depun marturie ca sa nu fie probleme. Nu am nimic de ascuns", a spus fundasul nationalei, potrivit TVR.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ancheteaza transferurile unor fotbalisti in strainatate, in acest caz fiind vizati mai multi oameni de fotbal. In privinta transferurilor de fotbalisti, pana in prezent au fost audiati de procurorii anticoruptie mai multi conducatori de cluburi, impresari si fotbalisti.

Mediafax



Chivu si Contra vor fi audiati de DNA in legatura cu transferurile lor in strainatate