Echipa Nationala

Mutu are a doua fetita

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, isi exprima bucuria la nasterea fetitei Maya Vega, fotbalistul precizand, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, ca el si sotia sa, Consuelo, au asteptat cu nerabdare venirea pe lume a copilului.
"Sunt coplesit de bucurie. Este un copil pe care atat eu cat si Consuelo ni l-am dorit foarte mult si aproape ca ne pierduseram rabdarea asteptand-o. Mi-au dat lacrimile cand am luat-o in brate. Sunt bucuros ca este fetita si ca diferenta de varsta dintre ea si Adriana este foarte mica, pentru ca asta inseamna ca vor fi foarte apropiate. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi se intampla" spune Adrian Mutu.

Sotia lui Adrian Mutu, Consuelo, a nascut-o pe Maya Vega, vineri, intr-o clinica privata din Miami, la ora locala 6.52. Fetita cantareste trei kilograme si 600 de grame si are o lungime de 52 de centimetri. Intreaga familie a fotbalistului roman se afla, in prezent, la Miami, pentru a fi alaturi de cuplu si de fetita nou nascuta.

Adrian Mutu mai are cu Consuelo inca o fetita, Adriana, in varsta de doi ani, dar si un baiat Mario, in varsta de cinci ani si jumatate, din prima casnicie cu Alexandra Dinu.

Mediafax


Mutu are a doua fetita