Echipa Nationala

Chivu considera ca Italia este favorita la castigarea Campionatului European

Capitanul primei reprezentative a Romaniei, Cristian Chivu, a declarat ca Italia este favorita la castigarea EURO 2008, dar considera ca Franta si Germania au, la randul lor, sanse mari, informeaza editia online a Gazzetta dello Sport.


"Nu stiu pana unde poate ajunge Romania la EURO 2008, dar trebuie sa fim echilibrati. Am invins Rusia cu 3-0, este foarte bine. In Romania se vorbeste deja despre finala, dar a fost doar un meci amical. Daca pierdem un joc, iar suntem criticati. Daca vom trece de grupe, avem o mare sansa sa ajungem departe", a afirmat Cristian Chivu.

El a mai spus ca vede nationala Italiei ca favorita la cucerirea titlului european, in primul rand pentru ca a castigat si Campionatul Mondial din 2006. In opinia sa, alte echipe cu sanse foarte mari sunt Franta, Germania si Spania. Nationala Romaniei va evolua in Grupa C la EURO 2008, alaturi de Franta, Italia si Olanda.

Fundasul lui Inter a comentat si un articol din presa italiana despre lupta la titlu si a spus ca "Roma nu mai poate recupera diferenta fata de Inter". Formatia din Milano ocupa primul loc in Serie A, cu 68 de puncte dupa 30 de etape, in timp ce fosta echipa a lui Chivu, AS Roma, are cu patru puncte mai putin.

NewsIn



Chivu considera ca Italia este favorita la castigarea Campionatului European