Echipa Nationala

Hiddink: "Echipa Romaniei e puternica, dar nu are jucatori cu nume"

Selectionerul echipei nationale a Rusiei, Guus Hiddink, a declarat marti, la sosirea in Romania, ca reprezentativa condusa de Victor Piturca este una valoroasa, dar lipsita de jucatori mari, asa cum a fost Hagi.

"Echipa Romaniei e puternica, dar nu are jucatori cu nume, ci formeaza un grup unit, foarte bun. Inainte avea un jucator de geniu, precum Hagi, fotbalist pe care l-am vazut jucand in Spania. Mutu e diferit, nu putem face comparatie. Ma bucur ca ii vom intalni pe romani", a spus tehnicianul olandez.

Hiddink a mai declarat ca nu a vazut niciodata live selectionata Romaniei intr-un meci, ci doar pe DVD-uri, ramanand placut impresionat.

Acesta a vorbit si despre grupa Romaniei de la Campionatul European, unde va intalni Italia, Franta si Olanda, catalogata de presa drept "grupa mortii". "Nu cred ca o putem numi asa, in fotbal e mai multa bucurie decat moarte", a explicat Hiddink.

Jucatorii rusi au declarat ca nu stiu prea multe despre echipa nationala a Romaniei, si singurii tricolori de care au auzit sunt Adrian Mutu si Razvan Cocis, acesta din urma fiind legitimat la gruparea rusa Lokomotiv Moscova.

Antrenorul Guus Hiddink va sustine marti de la ora 18:00 o conferinta de presa la stadionul Steaua, iar de la ora 18:30 este programat antrenamentul oficial.

Selectionata Rusiei a aterizat marti dupa amiaza pe Aeroportrul Henri Coanda in vederea partidei amicale cu reprezentativa Romaniei, care se va disputa miercuri, de la ora 20:30, pe stadionul Steaua.

NewsIn
FOTO: Vlad Constantinescu | Onlinesport.ro



Hiddink: "Echipa Romaniei e puternica, dar nu are jucatori cu nume"