Universitatea Craiova

Mititelu amana dovezile compromitatoare

Adrian Mititelu a intrat in posesia unor dovezi care ii vor infunda definitiv pe Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, potrivit propriilor declaratii, insa a amanat conferinta de presa in care trebuia sa le prezinte.
Detinatorul clubului din Banie a fost extrem de misterios si nu a dorit sa ofere detalii despre dovezile pe care le detine, urmand sa le prezinte intr-o conferinta de presa care va fi programata ulterior.

"Sper sa mai traiesc pana atunci! Am auzit ca vor sa ma omoare! Nici nu stiti prin ce am trecut ca sa fac rost de aceste dovezi. Va voi demonstra ca la FRF s-a format o organizatie criminala", au fost singurele declaratii pe care Mititelu a dorit sa le faca pentru Onlinesport, inaintea conferintei.

Craiova a castigat o prima batalie in lupta cu FRF, instantele de judecata hotarand ca plangerea legala facuta de club contra lui Victor Piturca dupa ce acesta plecase din Banie si preluase postul de antrenor al echipei nationale nu a fost indreptata si contra Federatiei Romane de Fotbal, desi FRF primise o citatie in acest caz, trimisa insa eronat de Tribunal (eroare materiala). Citatia primita de FRF a fost insa un motiv pentru ca forul condus de Mircea Sandu sa ii elimine pe olteni din Liga 1. FRF este anchetata si de DNA pentru eliminarea abuziva a Universitatii, Craiova ramane insa pe moment exclusa.


Mititelu amana dovezile compromitatoare