Universitatea Craiova

Craiova il ameninta pe Piti cu un proces de proportii

Prin intermediul unui comunicat de presa, clubul Universitatea Craiova a anuntat ca va muta in instantele civile litigiul cu Victor Piturca, dupa ce Comisia de Recurs a hotarat sa mentina decizia prin care Adrian Mititelu trebuie sa-i plateasca fostului manager 7 milioane de euro.
Iata comunicatul clubului din Banie:

Cu privire la Decizia Comisiei de Recurs din cadrul Federatiei Romane de Fotbal in ceea ce priveste litigiul dintre FC Universitatea Craiova si Victor Piturca:

Consideram ca decizia este una abuziva, netemeinica si ilegala, luata într-o maniera penibila, la influentele unui grup de persoane care controleaza de foarte multi ani fotbalul românesc.

Aceasta hotarâre nu are nimic în comun cu legile si reglementarile contractuale si face parte din lungul sir de nedreptati aduse de-a lungul timpului clubului de fotbal Universitatea Craiova.

Anuntam opinia publica de faptul ca, având în vedere situatia existenta, vom întreprinde urmatoarele:
1. Ne vom adresa imediat Curtii de Apel Bucuresti unde vom initia o contestatie în anulare a acestei decizii aberante.
Suntem convinsi ca, in momentul in care acest litigiu intra pe calea justitii, clubul de fotbal Universitatea Craiova va câstiga fara tagada aceasta cauza.
adevaratei

2. Saptamâna viitoare, Fotbal Club U Craiova SA va depune o plângere penala la Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie pe numele tuturor membrilor celor doua comisii care au participat la luarea acestei decizii pentru faptele de abuz în serviciu cu consecinte deosebit de grave si asocierea în vederea savârsirii de infractiuni.

3. În perioada imediat urmatoare vom depune la FIFA un memoriu cu toate abuzurile si ilegalitatile savârsite de aceste asa-zise comisii din fotbalul românesc.

FC Universitatea Craiova


Craiova il ameninta pe Piti cu un proces de proportii