Universitatea Craiova

Mititelu il da in judecata pe Piturca pentru 5 milioane de euro

Conducerea clubului Universitatea Craiova a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca Victor Piturca va fi dat in judecata. Adrian Mititelu ii cere daune de 5 milioane de euro lui Piturca, deoarece rezilierea contractului s-ar fi produs din vina sa.
FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA comunica faptul ca decizia numarul 2, din 9 februarie 2011, de desfacere a contractului de munca a domnului Victor Piturca, a ramas definitiva.

Decizia luata de FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, de desfacere a contractului de munca, pe motive disciplinare, în ceea ce-l priveste pe domnul Victor Piturca a ramas definitiva si irevocabila, prin neatacare de catre domnul Victor Piturca.

Având în vedere prevederile legii cu privire la astfel de situatii, o decizie care priveste desfacerea contractului de munca al unui angajat si care nu este contestata în termenul legal, devine irevocabila si inatacabila.

Astfel stând lucrurile, contractul de munca cu numarul 180/23.09.2010 si înregistrat la ITM Dolj sub numarul 32148/23.09.2010 a  fost desfacut din culpa exclusiva a domnului Victor Piturca.

Având în vedere situatia data, FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA va initia în instanta de judecata o actiune de raspundere patrimoniala împotriva domnului Victor Piturca.

FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA


Mititelu il da in judecata pe Piturca pentru 5 milioane de euro