Universitatea Craiova

Nicolo Napoli: "Meciul cu Sportul Studentesc nu este de sase puncte"

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, joi, ca partida cu Sportul Studentesc nu este una "de sase puncte" si ca jucatorii sai vor incerca sa faca un meci bun pentru a obtine cele trei puncte

"Am facut o pauza competitionala in care ne-am pregatit foarte bine pentru prima mea victorie la echipa. Sunt doua echipe care au facut un retur fara victorii, iar pentru echipa mea este foarte important sa castige acest meci. Important este sa ne gandim la meciul de sambata cu Sportul, stim ca va fi un meci dificil, un meci important, asa ca vom incerca sa facem un joc bun si sa castigam cele 3 puncte. Nu pot spune ca este un meci de sase puncte, dar e un important", a declarat Napoli.

Tehnicianul a mentionat ca nu este interesat de faptul ca la vara ar putea pleca jucatori de la Craiova. "Nu ma intereseaza cine va pleca din vara, important e ceea ce se intampla acum la echipa, ei sunt concentrati la ceea ce se intampla aici. Conducerea va decide daca vor pleca jucatori importanti din vara sau nu, eu nu am nimic de spus. Jucatorii sunt pregatiti si concentrati sa faca totul pentru echipa pana in vara, vrem sa o salvam de la retrogradare, asta e tot ce conteaza in prezent", a mai spus Napoli.

Partida Sportul Studentesc - Universitatea Craiova va avea loc sambata, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 23-a a Ligii I.

Mediafax



Nicolo Napoli: "Meciul cu Sportul Studentesc nu este de sase puncte"