Universitatea Craiova

Ticleanu: "Lucrurile se indreapta spre bine si speram sa continuam in aceeasi directie"

Presedintele Universitatii Craiova, Aurel Ticleanu, a declarat ca echipa arata bine, în ciuda greutatilor prin care a trecut, si ca spera sa continue în aceeasi directie pozitiva, transmite corespondentul MEDIAFAX.

w"Au trecut trei saptamâni de la startul pregatirilor, socotind din prima zi de la reunire. A fost multa neîncredere când am plecat la Govora, multe critici. Dupa trei saptamâni am reusit sa aducem însa linistea în jurul echipei, baietii muncesc bine, suntem pe un drum bun. Am jucat si primele partide de verificare, toata lumea astepta momentul meciului cu Steaua.

"S-au vazut multe lucruri bune, dar si unele mai putin bune. Înca suntem la început si neajunsurile se pot ameliora. În primul rând vreau sa remarc revenirea lui Florin Costea, care a jucat la nivelul echipei si acest lucru ne bucura. S-au integrat foarte bine si jucatorii noi care au venit, mai suntem în discutii si pentru altii. Pâna acum lucrurile se îndreapta spre bine si speram sa continuam în aceeasi directie. Si usor-usor viata mi-a dat dreptate, când am spus ca aceasta echipa nu va muri. Nu stiu în ce stare este 'pacientul' acum, dar atât timp cât sunt oameni multi si importanti în jurul echipei, Universitatea nu are cum sa moara", a spus Ticleanu.

Aurel Ticleanu a precizat ca a fost multumit de jucatorii nou veniti la echipa. "Am fost multumit si de Walter si de Zoro si Wendel, la fel ca si de ceilalti jucatori. Asteptam însa ceva mai mult de la unii jucatori tineri. Am si stat de vorba cu Mihai Costea, cu Gângioveanu, care are o sansa extraordinara sa arate ca a trecut peste problemele de pâna acum. Sigur, nu trebuie sa emitem judecati de valoare cu caracter definitiv dupa numai un meci. Totusi este clar ca am facut un pas ferm în directia buna, sa vedem cum vom continua.

"De achizitii viitoare se ocupa în primul rând Nicolo Napoli si Laurentiu Reghecampf, ei discuta mai mult în acest sens. Pe mine ma intereseaza ca întregul ansamblu sa functioneze, sa fim fluenti în idei si în exprimare. Probleme aveam la nivelul fundasilor centrali, unde i-am pierdut pe Gaman si Iliev, la închidere, de unde a plecat Dilevski, iar în atac nu-i mai avem pe Wobay, Dina, Alex Piturca. Dar acum avem 24 de jucatori în
Antalya, sunt suficiente resurse. Baietii încep sa aiba încredere, le place cum arata echipa, simt ca putem fi mai puternici si îsi doresc si ei sa mai vina unul-doi jucatori noi. Vom vedea cum putem duce la îndeplinire dorintele tuturor", a adaugat Ticleanu.

Mediafax



Ticleanu: "Lucrurile se indreapta spre bine si speram sa continuam in aceeasi directie"