Universitatea Craiova

Zoro a debutat la Universitatea Craiova

Ultima achizitie a clubului oltean, ivorianul Marco Zoro, a debutat oficial in tricoul noii sale echipe, vineri dupa-amiaza, in amicalul pe care juvetii l-au castigat in fata rusilor de la Shinik Yaroslav, cu 4-3, in cantonamentul din Antalya.

Folosit titular in linia de aparare, Zoro a facut echipa pe axul central al defensivei cu Lopes multumindu-l cu evolutia sa pe tehnicianul Nicolo Napoli.

Stiinta a fost condusa cu 1-0, dar a egalat prin golul marcat de Florin Costea din penalty (15'), pentru ca Prepelita (44') sa aduca echipa olteana in avantaj cu un gol de la 40 de metri.

Roman a marcat al patrulea gol al Universitatii in minututl 66, pana la final rusii mai punctand si ei in trei randuri, o data chiar in propria poarta.

Echipa lui Napoli si Reghecampf a fost spionata de pe margine de Marius Lacatus si Mihai Stoica, cei doi oficiali stelisti observandu-i pe olteni in perspectiva primului meci din returul campionatului.

Antrenorul Nicolo Napoli a trimis în teren urmatorii jucatori: Hotoboc - Dananae, Zoro, D. Lopes, W. Lopez - M. Costea, D. Stoica, Prepelita, Gîngioveanu - Fl. Costea, Stoianof.

În repriza secunda au mai fost folositi: Wendel, Bujor, Ciuca, Firtulescu, Busu, Roman Surugiu, Buleica si Ologu.

Onlinesport



Zoro a debutat la Universitatea Craiova