Universitatea Craiova

Napoli a stabilit lotul Universitatii Craiova pentru cantonamentul de la Belek

Antrenorul italian al echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a stabilit lotul pentru cantonamentul de la Belek (Turcia), unde jucatorii olteni vor pleca, vineri dimineata, de la Bucuresti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Universitatea Craiova a plecat în aceasta seara spre Bucuresti, acolo de unde vineri dimineata va face deplasarea spre Antalya.

Din lotul plecat din Banie face parte si Dorel Stoica revenit la echipa, dupa o perioada în care a fost învoit, asa cum sustine conducerea clubului. Ceilalti jucatori care au plecat, joi, de la Craiova sunt: Hotoboc, Lung, Nedelcovici - portari, Dananae, Buleica, Busu, Ciuca, Gugu, David Lopes, Gângioveanu, J. Nicolae, Roman, Surugiu, Ologu, Dina, Craciun, Firtulescu - jucatori de cîmp.

Fotbalistii Mihai Costea, Florin Costea si Prepelita s-au alaturat lotului de la Pitesti, în timp ce Stoianof va ajunge direct la Bucuresti.

Fata de cantonamentul de la Govora, nu fac parte fundasul Radu Barbu, care, probabil, va fi împrumutat, si atacantul Dan Gogosoiu, lasat pentru înca sase luni la CSM Râmnicu Vâlcea.

Antrenorul Nicolo Napoli este asteptat în aceasta noapte sa revina din Italia.

În Turcia urmeaza sa ajunga pâna la finalul acestei saptamâni uruguayanul Walter Lopez, dar si alti doi fundasi centrali.

În cantonamentul de la Belek, Universitatea Craiova are programate meciuri amicale cu Shinnik Yaroslavl (Rusia), pe 4 februarie, si cu Mlada Boleslav (Cehia), pe 6 februarie, urmând sa fie stabilite si alte întâlniri.

Mediafax



Napoli a stabilit lotul Universitatii Craiova pentru cantonamentul de la Belek