Universitatea Craiova

Incredibil: Mititelu se apara impotriva lui Piti cu bucatareasa clubului

Nebunie totala marti la sediul LPF, unde a avut loc prima sedinta pentru rezolvarea litigiului dintre Victor Piturca si Adrian Mititelu. Patronul clubului din Banie a trimis la inaintare bucatareasa de la cantonament, cu scopul de a-l infunda pe Piturca.
Oamenii de la LPF s-au crucit in momentul in care au aflat adevarata ocupatie a femeii in varsta de 40 de ani, care initial a fost prezentata drept jurista clubului.

Adrian Mititelu a trimis bucatareasa clubului pentru a da declaratii impotriva lui Piturca. "E mai buna femeia aia pe care o tii tu acolo, care nu stie sa faca decat omleta?", spunea Piturca, in urma cu cateva saptamani, despre cea care marti a dorit sa-i raspunda in mod oficial, la LPF.

"Cat am fost eu presedinte, n-am chemat bucatarese! E unicat, nici nu stiu ce poate sa spuna! Poate o punem sa faca de mancare", a spus Sandu Boc, teribil amuzat de martorii chemati de Mititelu.

Femeia a intampinat reale probleme inainte sa intre in sediul LPF, fiind la un pas sa-si rupa gatul pe gheata.

Chiar daca reprezentantii LPF au sustinut ca femeia era bucatareasa clubului, Adrian Mititelu a replicat spunand ca adevarata meserie era cea de jurista.

Onlinesport


Incredibil: Mititelu se apara impotriva lui Piti cu bucatareasa clubului