Universitatea Craiova

Piturca asteapta scuzele lui Mititelu

Un apropiat al lui Victor Piturca a dezvaluit pentru Onlinesport.ro modul in care va decurge relatia dintre managerul general al oltenilor si Adrian Mititelu. Piturca va rupe tacerea saptamana viitoare si, intre timp, asteapta scuzele lui Mititelu. In caz contrar, ruptura va fi totala, chiar daca Piti va continua pe banca Universitatii Craiova.
"Fiti siguri ca Piti nu va lasa lucrurile asa. Il lasa pe Mititelu sa vorbeasca, dar ii va raspunde saptamana viitoare. Vrea sa organizeze o conferinta de presa la reunirea echipei si acolo va spune mai multe", a dezvaluit sursa noastra.

Ruptura intre Piturca si Mititelu pare totala, dar sursa noastra sustine ca exista sanse ca fostul selectioner sa continue si in 2011 pe banca Universitatii Craiova.

"Cu siguranta, relatia dintre Piti si Mititelu nu va mai fi niciodata ca la inceput. Dar asta nu inseamna ca Piti nu va continua la Craiova, daca Mititelu va rezolva problemele. Intre cei doi mai este o singura sansa de impacare. Piti asteapta scuzele lui Mititelu pentru toate declaratiile si insinuarile pe care le-a facut in ultima vreme. Altfel, nu va mai vorbi vreodata cu el", a afirmat sursa noastra.

De altfel, apropiatul lui Piturca a argumentat bazandu-se si pe relatia pe care managerul oltenilor a avut-o cu Mircea Sandu, dupa Campionatul European din 2008.

"Piti nu este genul de om care sa se certe cu scandal. Cand s-a suparat pe Mircea Sandu, nu a discutat cu el cateva luni dupa ce a criticat jucatorii. La final s-au impacat doar dupa ce Mircea Sandu a venit la el sa isi ceara scuze", a conchis sursa Onlinesport.

Onlinesport


Piturca asteapta scuzele lui Mititelu