Universitatea Craiova

Mititelu l-a retrogradat pe Piturca

Semnele rupturii dintre Adrian Mititelu si Victor Piturca sunt tot mai evidente. Dupa ce s-au contrat public in ultimele saptamani, cei doi au trecut si la fapte. Mititelu a facut ultima mutare, reducandu-i atributiile lui Victor Piturca.
Fostul selectioner a primit o veste proasta inainte de Craciun. Prezentat in toate documentele oficiale ale clubului drept manager general, Piturca a fost "retrogradat" la functia de antrenor.

Ce inseamna acest lucru? Piturca nu se mai poate ocupa de finantele clubului, ci doar de partea tehnica. Exista surse care sustin ca Mititelu a luat aceasta hotarare de teama ca Piturca sa nu vanda jucatorii fara acordul sau, dupa ce intre cei doi au existat divergente pe aceasta tema.

Totodata, Mititelu a dorit sa-i aplice lui Piturca o lovitura de orgoliu. "Tot eu conduc clubul, n-am murit", a fost mesajul lui Mititelu de acum cateva zile, ca raspuns la declaratiile conform carora Piturca i-ar putea lua echipa.

Piturca nu a stat nici el cu mainile in san, si, dupa ce a facut publice datoriile lui Mititelu, l-a invitat pe acesta la petrecerea de sfarsit de an cu doar jumatate de ora inainte sa inceapa.

Aceasta a fost picatura care a umplut paharul si a dus la o ruptura definitiva intre cei doi, orgoliul lui Mititelu fiind ranit.

Onlinesport


Mititelu l-a retrogradat pe Piturca