Universitatea Craiova

Scandal de proportii la Craiova

Dupa ce l-a atacat pe Victor Piturca, reprosandu-i rezultatele din turul campionatului, Adrian Mititelu continua razboiul intern din Banie, cu o serie de critici la adresa presedintelui Silvian Cristescu.
Mititelu il lucreaza la foc continuu pe Piturca si a inceput sa-i critice chiar si pe oamenii pe care managerul i-a numit. Presedintele Silvian Cristescu a fost luat la rost de Mititelu, dupa ce acesta a afirmat ca Silviu Lung s-a dat racit la un meci cu Dinamo.

"Constat cu surprindere ca acesta spune multe lucruri trasnite. Cum pot sa spui despre Silviu Lung ca s-a dat bolnav ca sa nu apere în meciul de cupa cu Dinamo, când acest baiat este un exemplu pentru multi?! Este un tânar de mare calitate pentru Universitatea si fotbalul românesc, un tânar pentru care fotbalul înseamna totul. Nu poti sa afirmi ca Lung nu a vrut sa joace în acel meci, mai ales ca el a fost foarte afectat ca a fost lasat pe margine si îsi dorea foarte mult sa evolueze în acel joc.

Cristescu i-a dezinformat pe multi în orasul Craiova, inclusiv pe Victor Piturca, îndrugând tot felul de povesti cu Silviu Lung. De fapt, el niciodata nu l-a avut la inima pe Silviu Lung si acest lucru pur si simplu nu îl înteleg", a spus Mititelu.

Patronul oltenilor a continuat, sustinand ca Silvian Cristescu isi aroga in mod injust meritele transferului lui Florin Costea, la care, in realitate, n-ar avea nici o contributie.

"De asemenea, este hazlie afirmatia lui ca sosirea lui Florin Costea la Universitatea Craiova i se datoreaza. Sunt atâtia martori care pot confirma ca rolul lui Cristescu a fost unul minor. Este jenant ca nici macar nu stie costurile de transfer care sunt mult mai mari fata de suma vehiculata. Daca tot a adus vorba de jucatorii pe care el i-a propus la Universitatea trebuia sa spuna despre aceia care ne-au costat sute de mii de euro si pe care i-am pierdut gratis sau marea majoritate dintre ei chiar s-au lasat de fotbal", a adaugat Mititelu.

Onlinesport


Scandal de proportii la Craiova