Universitatea Craiova

Mihai Costea: "Situatia este una dificila, urata, trebuie sa scoatem echipa din impas"

Jucatorul Universitatii Craiova, Mihai Costea, a precizat ca situatia formatiei sale este una "urâta", dar ca fotbalistii craioveni vor da totul în retur pentru a scoate echipa din impas, afirmând ca nu se pune problema unui transfer al sau la Steaua, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este normal sa nu ne priasca problemele care sunt acum la echipa, însa speram ca totul sa se rezolve si sa reusim rezultate bune în retur. Situatia este una dificila, urâta, dar noi trebuie sa strângem rândurile si sa ne mobilizam pentru a scoate echipa din impas. Este pacat ca un club ca Universitatea, cu o asemenea traditie si cu foarte multi suporteri, sa aiba parte de astfel de momente. Vom da tot ce avem mai bun pentru a iesi din aceasta situatie”, a declarat Mihai Costea pentru site-ul clubului.

Referitor la speculatiile privind un eventual transfer al sau la Steaua, Mihai Costea a precizat ca nu va pleca la gruparea bucuresteana. "Nu se pune problema unui transfer al meu la Steaua! Am mai spus, ma bucur ca una dintre echipele mari ale campionatului se intereseaza de mine, dar acum sunt la Craiova si vreau sa îmi fac treaba aici. Suntem un grup de jucatori care activeaza de trei - patru ani la Universitatea si nu am realizat nicio performanta notabila. Trebuie sa facem mai mult pentru aceasta echipa", a precizat jucatorul.

Costea va petrece sarbatorile alaturi de fratele sau, acasa la Vâlcea. "Sarbatorile le voi petrece împreuna cu fratele meu. Deocamdata suntem la Vâlcea, am planuit sa mergem câteva zile sa ne relaxam, iar de Craciun si Revelion vom fi acasa, cu familia, ca în fiecare an. As vrea sa le spun suporterilor sa aiba încredere, sa fie alaturi de noi în continuare si le transmit sa aiba parte de sarbatori fericite si tot ce îsi doresc”, a spus Costea pentru site-ul clubului.

Echipa Universitatea Craiova ocupa locul 10 în clasamentul Ligii I, cu 20 de puncte, dupa 18 etape.

Mediafax



Mihai Costea: "Situatia este una dificila, urata, trebuie sa scoatem echipa din impas"