Universitatea Craiova

Lista neagra a lui Piturca

Nemultumit de evolutia unor jucatori, Victor Piturca a anuntat mutari masive in perioada de mercato din iarna. Piti vrea sa aduca cel putin sase jucatori, insa inainte de a face acest lucru s-a hotarat sa renunte la anumiti componenti ai lotului, pentru a face rost de bani. Iata aici lista celor care vor pleca de la Craiova in iarna.
PE CINE VREA PITI

Mihai Radut
Tibi Balan
Gabi Matei
Mihai Pintilii
Liviu Antal
Dacian Varga
Stanislav Anghelov
Costin Curelea

David Lopes - Brazilianul i-a fost propus lui Piturca inca din perioada in care antrena Steaua, insa l-a refuzat la acea vreme. Ajuns la Craiova, Piti a fost fortat sa il introduca pe Lopes in meciul cu Dinamo, insa a tremurat de fiecare data cand mingea ajungea la brazilian.

Spase Dilevski
- Are unul dintre cele mai mari contracte de la Craiova, iar Piturca nu este multumit de modul in care acesta respecta indicatiile tactice

Walter Lopez - Adus pe ultima suta de metri de Piturca, Lopez s-a accidentat imediat. Piti este indignat ca uruguayanul l-a mintit, spunandu-i ca s-a pregatit individual inainte sa ajunga la Craiova.

Constantin Gangioveanu - Piturca nu este incantat de modul in care acesta se pregateste. In plus, managerul oltenilor considera ca acesta s-a plafonat la Craiova.

Andrei Prepelita
- Piti il apreciaza pe Prepelita, dar crede ca are nevoie sa schimbe aerul. Piti i-a luat, in urma cu cateva zile, banderola lui Prepelita, acesta fiind primul semn ca zilele acestuia sunt numarate. De asemenea, intr-o discutie pe care a purtat-o cu Eugen Trica, Piturca se mira ca Prepelita nu a reusit sa "creasca" la Craiova.

Mihai Costea - Atacantul este dorit de Gigi Becali la Steaua, iar Piturca este de acord sa il cedeze. In acest sezon, Costea jr. a marcat un singur gol in 13 meciuri.

Onlinesport


Lista neagra a lui Piturca