Universitatea Craiova

Piturca acuza Dinamo de tentativa de furt

Intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, Victor Piturca a afirmat ca se teme inaintea partidei din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, pe care oltenii o vor disputa in Stefan cel Mare. Piturca este nemultumit de delegarea lui Robert Dumitru, despre care a sugerat ca a auzit ca este un arbitru pus la comanda lui Dinamo.
"Pe Robert Dumitru nu il cunosc foarte bine, dar stiu ca.... Puncte puncte... Este o situatie foarte grea, e clara treaba! Se vorbeste in culise foarte clar ca se mai pun si arbitri la comanda. S-ar putea sa avem probleme!", a spus Piturca despre arbitrul care va arbitra meciul din Cupa.

Managerul oltenilor sustine ca echipa sa a fost dezavantajata si in meciul cu Otelul Galati, reclamand doua lovituri de pedeapsa. "Le-am spus colaboratorilor mei inaintea meciului cu Otelul ca Tudor nu o sa fie impartial. Il cunosc bine, ii cunosc mentalitatea. Am avut doua situatii de penalty si nu ne-a dat", a adaugat Piturca.

Vorbind despre meciul din Cupa, Piturca spera ca cele doua zile in plus de refacere fata de Dinamo sa conteze decisiv, desi Dinamo are un lot mai bun.

"Intalnim un adversar de calibru, Dinamo. Au prima sansa pentru ca joaca pe primul teren si au un lot mai valoros. Dar noi ne vom duce sa ne jucam sansa si sa salvam acest sezon printr-o calificare. Dinamo, de la mijloc in sus, are jucatori unul si unul, care oricand pot face diferenta", a opinat Piturca.

Totodata, Piturca a tinut sa le multumeasca suporterilor pentru modul in care s-au comportat la meciul cu Otelul Galati si le-a cerut sa fie in continuare la fel.

"Cu Otelul, publicul a fost extraordinar. Este foarte dificil ca i-am dezamagit pentru a doua oara, dar fac un apel la ei sa fie alaturi de noi in continuare, fiindca va veni vremea, in viitorul apropiat, cand echipa va castiga. Imi spuneau jucatorii ca le e rusine sa iasa in oras, pentru ca au dezamagit suporterii. Le-am explicat ca asta este fotbalul si sa privim inainte. Nu pot face minuni peste noapte. Aceasta echipa va deveni cu adevarat puternic din primavara, dupa ce vom mai aduce 5-6 jucatori", a conchis Piturca.

Conferinta a fost transmisa in direct de Onlinesport.ro


15:50 - "Pe Robert Dumitru nu il cunosc foarte bine, dar stiu ca.... Puncte puncte... Este o situatie foarte grea, e clara treaba! Se vorbeste in culise foarte clar ca se mai pun si arbitri la comanda. S-ar putea sa avem probleme!"

15:48 - "Le-am spus colaboratorilor mei inaintea meciului cu Otelul ca Tudor nu o sa fie impartial. Il cunosc bine, ii cunosc mentalitatea. Am avut doua situatii de penalty si nu ne-a dat"

15:47 - "Din punct de vedere fizic, ar trebui sa stam mai bine decat cei de la Dinamo, deoarece am avut doua zile in plus de repaus"

15:45 - "Nu pot face minuni peste noapte. Aceasta echipa va deveni cu adevarat puternic din primavara, dupa ce vom mai aduce 5-6 jucatori"

15:44 - "Imi spuneau jucatorii ca le e rusine sa iasa in oras, pentru ca au dezamagit suporterii. Le-am explicat ca asta este fotbalul si sa privim inainte"

15:43 - "Cu Otelul, publicul a fost extraordinar. Este foarte dificil ca i-am dezamagit pentru a doua oara, dar fac un apel la ei sa fie alaturi de noi in continuare, fiindca va veni vremea, in viitorul apropiat, cand echipa va castiga"

15:41 - "Nu as antrena Dinamo. Nu este locul meu acolo. Punct"

15:37 - "Nu stiu daca va fi o pierdere pentru Dinamo absenta lui N'Doye. Asta ramane de vazut"

15:35 - "Dinamo nu a facut un joc grozav la Cluj, ma asteptam la mai mult din partea lor. Dinamo, de la mijloc in sus, are jucatori unul si unul, care oricand pot face diferenta"

15:34 - "Privim cu optimism primul joc de Cupa, sper sa ne bucuram la sfarsit cu suporterii nostri"

15:33 - "Sunt cateva probleme de lot. Ciuca a primit cartonas rosu si nu va juca in meciul de Cupa. Dorel Stoica sau Lopez ii va lua locul. Prepelita si Gaman au si ei probleme medicale, dar vom vedea"

15:32 - "Pe meciul de campionat cu Dinamo, pun mare pret. Universitatea Craiova va fi mai puternica din iarna, deoarece o sa avem mai mult timp la dispozitie si vor mai veni cativa jucatori"

15:31 - "Inca nu am reusit sa punem suta la suta, cum imi doresc eu, mecanismul. Intalnim un adversar de calibru, Dinamo. Au prima sansa pentru ca joaca pe primul teren si au un lot mai valoros. Dar noi ne vom duce sa ne jucam sansa si sa salvam acest sezon"


Piturca acuza Dinamo de tentativa de furt