Universitatea Craiova

Piturca e gata sa-i vanda pe fratii Costea la Steaua

Intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, Victor Piturca a anuntat ca este gata sa ii cedeze pe fratii Costea la Steaua, in cazul in care va primi o oferta avantajoasa. Piti a spus ca toti jucatorii Universitatii Craiova sunt de vanzare, cu o singura exceptie. Totodata, Piturca i-a luat apararea lui Mutu, dupa scandalul in care a fost implicat la finalul saptamanii trecute.

"E foarte bine ca jucatorii Craiovei sunt doriti. Inseamna ca au valoare! Daca doresc jucatori de la Craiova, cluburile respective trebuie sa ne contacteze si vom vedea daca vom cadea la un acord. Toti jucatorii sunt transferabili, inclusiv Mihai si Florin Costea. Toti au ani buni aici, trebuie sa reimprospatam lotul. Sunt de acord sa vindem jucatori la Steaua si la Dinamo. Eu am fost crescut la Craiova si am ajuns la Steaua. Nu sunt adeptul acelei idei conform carora jucatorii nostri sa nu ajunga la Steaua sau la Dinamo", a spus Piturca.

Singurul jucator declarat netransferabil de Victor Piturca este valerica Gaman,  pentru care a existat un interes din Anglia in urma cu cateva zile.

"Acum cateva zile m-a sunat cineva care mi-a spus ca o societate din Anglia il cauta pe Gaman. Era vorba de o firma de impresariat care ar fi vrut sa semneze cu el pentru o perioada, dar eu m-am impotrivit. Gaman este netransferabil. La el chiar nu am cum sa renunt in momentul acesta", a dezvaluit Piti.

Referitor la campania de achizitii, Piti a spus ca vrea cel putin zece jucatori. Primul nume aflat pe lista lui Piti este Mihai Radut de la Steaua.

"Exceptand portarii, Craiova are nevoie de jucatori in toate compartimentele. Vom vedea daca vom fi inspirati sa-i aducem pe cei mai buni. Pe Radut l-am dorit la Steaua, deci il vreau si la Craiova. De Apostol nu are nevoie Craiova", a mentionat el.

De asemenea, Piturca a dezvaluit ca Silviu Lung s-a suparat pentru ca a pierdut echipa de start. Portarul oltenilor a fost amenintat de fostul selectioner ca isi va pierde si locul in lot daca nu isi va schimba atitudinea.

"Totul depinde de Silviu Lung. Am avut o discutie cu el, are impresia ca cineva are ceva de impartit cu el deoarece nu joaca. E problema de munca, de modul in care se antreneaza. Lung trebuie sa se adapteze stilului meu de munca. Daca nu se va adapta, se va elimina singur", a precizat Piturca.

Scandalul in care este implicat Adrian Mutu a fost comentat de Victor Piturca pe un ton acid. Daca altadata se certau la echipa nationala, Mutu si Piti au in acest moment aceleasi idei.

"Mare branza ca i-a dat Mutu o palma unui ospatar! Am facut din tantar armasar! Ospatarii mai trebuie batuti din cand in cand, ca prea incarca nota de plata! Bine i-a facut ospatarului. Va fi foarte greu pentru Mutu sa treaca peste perioada de suspendare. Este un jucator de forta, dar e prea valoros si dupa cateva meciuri poate sa revina la forma lui foarte buna", a conchis Piturca.

Vezi toate declaratiile lui Piturca mai jos


15:47 - "Va fi foarte greu pentru Mutu sa treaca peste perioada de suspendare. Este un jucator de forta, dar e prea valoros si dupa cateva meciuri poate sa revina la forma lui foarte buna"

15:45 - "Mare branza ca i-a dat Mutu o palma unui ospatar! Am facut din tantar armasar! Ospatarii mai trebuie batuti din cand in cand, ca prea incarca nota de plata! Bine i-a facut ospatarului!"

15:44 - "Ilie Balaci este putin confuz in declaratii. Acum doua saptamani, dupa ce am castigat, ne lauda, iar acum, dupa ce am pierdut, are alta parere. Cand esti in afara, iti doresti anumite lucruri. Daca se realizeaza, spui lucruri necuvenite, iar daca sunt rezultate iti pare rau"

15:43 - "Pe Radut l-am dorit la steaua, deci il vreau si la Craiova. De Apostol nu are nevoie Craiova"

15:42 - "Gaman este netransferabil. La el chiar nu am cum sa renunt in momentul acesta"

15:41 - "Eu am fost crescut la Craiova si am ajuns la Steaua. Nu sunt adeptul acelei idei conform carora jucatorii nostri sa nu ajunga la Steaua sau la Dinamo"

15:40 - "Viata in Oltenia nu este usoara, sunt foarte multi oameni saraci, nu sunt bani. E greu sa fim ajutati de autoritati"

15:38 - "Suporterii olteni trebuie sa aiba rabdare pana anul urmator. Avem nevoie de timp pentru a face o echipa competitiva. Chiar daca vom fi condusi cu 3 sau 4-0, trebuie sa ne incurajeze pana la sfarsit, ca englezii"

15:37 - "Nu cred ca oamenii au venit la stadion pentru mine, ci pentru ce aveam de gand sa fac"

15:36 - "Oltenii trebuie sa aiba stadion nou. Sper ca de anul urmator sa incepe construirea unui nou stadion! Sunt multe lucruri de facut, dar in momentul acesta trebuie sa vorbim numai despre fotbal"

15:35 - "Lung trebuie sa se adapteze stilului meu de munca. Daca nu se va adapta, se va elimina singur"

15:34 - "Totul depinde de Silviu Lung. Am avut o discutie cu el, are impresia ca cineva are ceva de impartit cu el deoarece nu joaca. E problema de munca, de modul in care se antreneaza"

15:33 - "As vrea sa am in echipa numai olteni! Nu prea imi convin jucatori din America de Sud, ii prefer pe cei din Europa"

15:32 - "Exceptand portarii, Craiova are nevoie de jucatori in toate compartimentele. Vom vedea daca vom fi inspirati sa-i aducem pe cei mai buni"

15:31 - "Florin Costea raspunde bine fizic, dar are probleme de contact. Inca este fricos si este normal sa fie asa"

15:30 - "Acum cateva zile m-a sunat cineva care mi-a spus ca o societate din Anglia il cauta pe Gaman. Era vorba de o firma de impresariat care ar fi vrut sa semneze cu el pentru o perioada, dar eu m-am impotrivit"

15:28 - "E foarte bine ca jucatorii Craiovei sunt doriti. Inseamna ca au valoare! Daca doresc jucatori de la Craiova, cluburile respective trebuie sa ne contacteze si vom vedea daca vom cadea la un acord. Toti jucatorii sunt transferabili, inclusiv Mihai si Florin Costea. Toti au ani buni aici, trebuie sa reimprospatam lotul. Sunt de acord sa vindem jucatori la Steaua si la Dinamo"

15:27 - "Nu si-a bagat nici un drac coada la meciul cu Vasluiul. Este vorba de evolutia noastra si de sansa! Vasluienii au avut mult noroc la acele ratari in serie"

15:26 - "Pandurii are un lot bun, dar nu cred ca ii mai intereseaza foarte tare Cupa Romaniei. Oricum, Steaua nici nu a ajuns la poarta lor in prima repriza"

15:25 - "Nu pot sa ma leg de arbitraj la meciul cu Vaslui, chiar daca am fost dezavantajati. Arbitrajul lui Balaj a fost foarte bun"

15:24 - "Prepelita a jucat bine pentru acest moment. Nu a fost o perioada usoara pentru jucatorii Craiovei, a fost o perioada de munca incredibila"

15:23 - "Eu am decis ca Prepelita sa fie executantul penaltiului. Mihai Costea luase mingea in mana, dar eu am decis sa bata Prepelita pentru ca stiam cum executa la antrenamente"

15:22 - "Nu credeam ca o sa pierdem cu Vaslui, indiferent cat de tare era adversarul. Dar asa a fost sa fie. Am ratat si penalty, ce mai e de spus? Nu sunt suparat pe Prepelita, cum sa fiu?"

15:21 - "Speram sa ajungem in finala si sa castigam Cupa Romaniei. Meciul de la Targu Jiu este important, nu vor avea loc multe schimbari in echipa de start, poate niciuna"

15:20 - "Suntem iar la minus in clasamentul adevarului si nu este bine deloc. Daca reuseam sa trecem de Vaslui, ne puteam gandi si la cupele europene. In acest moment nu ne putem gandi, chiar daca mai sunt multe meciuri de disputat"

15:19 - "Cu Vaslui a fost o prima repriza mai slaba, care, din pacate, s-a terminat in avantajul oaspetilor. Dupa care a urmat o repriza totalmente la discretia noastra, insa nu am reusit sa marcam, iar fotbalul se joaca pe goluri"

15:18 - "Atmosfera nu este foarte buna, am avut toti de suferit dupa aceasta infrangere. Suporterii ne-au sustinut neconditionat si pe aceasta cale vreau sa le multumesc pentru modul in care s-au comportat dupa meci. Sunt suporteri de mari campioni. Noi nu suntem inca mari campioni, suntem intr-un moment in care cautam sa formam o echipa competitiva, pentru ca la anul sa atacam campionatul."

15:17 - Incepe conferinta de presa



Piturca e gata sa-i vanda pe fratii Costea la Steaua