Universitatea Craiova

Beldeanu: "Florin Costea nu trebuie sa riste o recidiva"

Fostul component al echipei Universitatea Craiova, Aurica Beldeanu, a declarat, luni, pentru site-ul oficial al gruparii oltene, ca atacantul Florin Costea, nu trebuie sa forteze si sa riste o reaccidentare, dupa ce a stat sapte luni departe de teren.

"Ma bucur mult ca a putut reintra la joc Florin Costea, îl asteptam cu drag, însa nu trebuie sa se grabeasca. Ar fi pacat sa forteze acum sa intre în meciurile oficiale si sa riste o recidiva, mai ales ca nici vremea nu îl ajuta, e frig, terenurile sunt grele. Mai bine sa mai stea un timp si sa intre când va fi complet refacut", a spus Beldeanu.

Atacantul echipei Universitatea Craiova a jucat într-un meci dupa aproape sapte luni de pauza, miercuri, împotriva formatiei FC Caracal (liga a III-a), partida amicala încheiata cu scorul de 4-0.

Fostul international român a afirmat ca antrenorul Victor Piturca este un om exigent, care a adus multa seriozitate la formatia craioveana. "S-au schimbat multe de la venirea lui Piti, daruirea, felul de a gândi jocul, baietii sunt mult mai dornici de victorie si se daruiesc total la fiecare partida. Sunt si unii jucatori care, înainte nu aveau o disponibilitate prea mare la efort, se stiu ei care sunt, dar acum alearga toti la fel de mult. Piturca este un om exigent si a adus multa seriozitate la echipa si aceste lucruri nu pot fi decât benefice", a precizat Beldeanu.

El a adaugat ca jucatorii echipei craiovene trebuie sa continue seria rezultatelor pozitive: "Trebuie sa ne entuziasmam pentru ca jocul a fost foarte bun, dar nu trebuie sa facem nunta acum, sa nu ne pierdem capul. Este nevoie de concentrare si sa continuam seria de rezultate în meciul de la Brasov, pentru ca abia de acum încolo vin meciuri grele, cu Vaslui, Urziceni, Otelul si mai este meciul de Cupa, cu Pandurii, la care eu tin foarte mult si îmi doresc sa mergem mai departe. În mod normal nu avem cum sa pierdem acest meci de la Brasov, numai daca intervin factori ce nu depind de echipa si ma gândesc aici la starea vremii, la un teren impracticabil, în general la cauzele naturale. Brasovenii nu au mai câstigat de multa vreme, vor avea o dorinta mare de victorie, însa valoarea este de partea noastra si, în conditii de joc bune, ne vom impune", a afirmat Beldeanu.

Echipa Universitatea Craiova întâlneste, luni, de la ora 20.30, în deplasare, formatia FC Brasov, într-o partida contând pentru etapa a XI-a a Ligii I.

Mediafax



Beldeanu: "Florin Costea nu trebuie sa riste o recidiva"