Universitatea Craiova

Silvian Cristescu: "Nu inteleg de ce Dananae nu a fost convocat la lot"

Presedintele clubului Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, a declarat ca nu întelege de ce fundasul Ovidiu Dananae nu a fost convocat la echipa nationala pentru meciul cu Franta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Sincer, eu nu am înteles cum Dananae, nu a fost convocat la echipa nationala acum, când este pe o panta ascendenta, dar a fost repede chemat la lot imediat ce îsi revenise dupa accidentare, desi nu era în cea mai buna forma fizica si sportiva", a spus Cristescu.

Presedintele clubului craiovean mai spune ca se mândreste cu faptul ca mai multi jucatori din lot sunt convocati la echipele nationale, desi managerul Victor Piturca i-ar fi dorit în minicantonamentul programat la Constanta: "Ne mândrim ca avem aproape o echipa întreaga la nationale, dar am fi dorit sa îi avem pe acesti jucatori la pregatirea din aceasta saptamâna, care este foarte importanta. Gângioveanu abia a revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de teren trei saptamâni, iar domnul Piturca dorea sa îl aiba sub supraveghere, dar jucatorul a insistat sa fie lasat la acest meciurile de baraj cu Anglia. Mihai Costea are o entorsa si nu cred ca va fi apt pentru meciul din Anglia, poate doar pentru cel de acasa. Aceasta perioada de pregatire de la Constanta este facuta mai mult pentru jucatorii care au pierdut perioada din pregatire, cum este cazul lui Florin Costea. El e apt, nu mai simte deloc dureri, însa trebuie sa vedem cum raspunde si dupa aceste antrenamente solicitante".

Universitatea Craiova efectueaza în aceasta saptamâna un mini cantonament la Constanta, unde Piturca a programat si câte trei antrenamente pe zi. Managerul Universitatii a convocat 24 de jucatori, dintre care opt de la echipa secunda, din liga a patra. Acestia îi înlocuiesc pe jucatorii convocati la loturile nationale, Lung, Barboianu, Gaman, Gângioveanu si Mihai Costea la echipa de tineret, Iliev la nationala Bulgariei, Wobay la nationala statului Sierra Leone si Roman la juniori.

Mediafax


Silvian Cristescu: "Nu inteleg de ce Dananae nu a fost convocat la lot"