Universitatea Craiova

Piturca: "Nu ma multumeste nimic la Craiova"

Intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, Victor Piturca a vorbit despre primele saptamani petrecute pe banca Universitatii Craiova, dezvaluind ca este in continuare nemultumit. Totodata, Piturca a dezvaluit ce pedeapsa ar fi primit Lacina Traore in cazul in care ar fi evoluat la Universitatea Craiova.
"Absolut nici un comportament nu ma multumeste. Nici sistemul defensiv, nici cel ofensiv! Ne trebuie cel putin 7-8 ocazii ca sa marcam din actiune. Sa nu credeti ca la Craiova e liniste sau ca imi convine pozitia din clasament. Vreau ca echipa sa urce cat mai sus si sa trecem peste perioada asta, vreau sa am timp la dispozitite sa imbunatatesc lotul, mentalitatea si atitudinea", a spus Piturca.

Nemultumit de ce a gasit in Banie, Piturca le-a transmis oltenilor sa-si ia gandul de la titlu. "Distanta pana la titlu este foarte mare. In momentul asta nu ne gandim la castigarea campionatului. Daca am fi castigat cu Rapid si Targu Jiu, atunci puteam sa incepem sa visam", a adaugat Piturca.

In plus, un alt motiv de nemultumire al lui Piturca este situatia financiara a clubului, motiv pentru care va incerca sa convinga autoritatile locale sa investeasca.

"Situatia financiara nu este buna la club, am nevoie de ajutor. In perioada urmatoare ma voi intalni cu oamenii care conduc acest oras, pentru ca echipa are nevoie de sprijinul lor", a explicat Piturca.

In schimb, Piturca a afirmat ca e multumit ca a gasit destule cazinouri in Craiova, pentru a-si omori timpul liber. "Daca mi-e dor de cazinourile din Bucuresti Cand am chef de o ruleta, ma duc si la cazinou! Sunt destule si in Craiova!", a precizat el.

Referitor la partida cu Universitatea Cluj din urmatoarea etapa, Piturca a dezvaluit ca le-a atras atentia elevilor sai sa o trateze cu maxima seriozitate.

"Daca nu castigam, victoria cu Targu Mures nu va mai fi la fel de apreciata. Am mai intalnit Universitatea Cluj in acest campionat, dar s-au schimbat multi jucatori, iar echipa a inceput sa joace din ce in ce mai bine..Le-am spus baietilor importanta jocului si valoarea adversarului, sper sa fie concentrati pentru un meci extrem de greu pe care trebuie sa il castigam pentru a avea liniste si  pentru a putea sa ne pregatim in perioada de pauza ca sa revenim in forta in campionat", a comentat Piturca.

De asemenea, Piturca a vorbit si despre meciul CFR-ului cu AS Roma, sustinand ca l-ar fi amendat drastic pe Lacina Traore, daca acesta ar fi fost elevul sau.

"Daca eram in locul lui Traore, eu pasam. Daca era jucatorul meu, avea mari probleme! Nu e de glumit cu asa ceva, acea faza si-a pus mare amprenta asupra rezultatului. Le-am spus baietilor ca daca va proceda vreunul asa, se va duce salariul pe trei-patru luni", a mentionat el.

Conferinta de presa a fost in direct pe Onlinesport.ro


14:21 - "Daca mi-e dor de cazinourile din Bucuresti Cand am chef de o ruleta, ma duc si la cazinou! Sunt destule si in Craiova!"

14:19 - "Situatia financiara nu este buna la club, am nevoie de ajutor. In perioada urmatoare ma voi intalni cu oamenii care conduc acest oras, pentru ca echipa are nevoie de sprijinul lor"

14:17 - "Vom vedea daca o sa luam pe cineva de la Steaua. Nu s-a pus problema ca Universitatea Craiova sa il transfere pe Anghelov, nu m-am gandit la el. Anghelov este un jucator mai pretentios, nu stiu daca ar dori sa joace in Romania la un alt club decat la Steaua."

14:16 - "Ii doresc lui Marius Lacatus sa fie sanatos. In rest, fiecare cu treaba lui"

14:14 - "Nu-mi convine ca avem multi jucatori la echipele nationale, dar asta este situatia... Probabil vom face un cantonament cat timp va fi pauza competitionala"

14:13 - "Florin Costea cred ca in 30-40 de zile va putea sa reintre pe gazon"

14:12 - "Daca eram in locul lui Traore, eu pasam. Daca era jucatorul meu, avea mari probleme! Nu e de glumit cu asa ceva, acea faza si-a pus mare amprenta asupra rezultatului. Le-am spus baietilor ca daca va proceda vreunul asa, se va duce salariul pe trei-patru luni"

14:11 - "Rapid formeaza un grup puternic, insa si in anii precedenti au inceput bine si apoi au clacat. Deocamdata, Galatiul este cea mai buna echipa"

14:10 - 'Distanta pana la titlu este foarte mare. In momentul asta nu ne gandim la castigarea campionatului. Daca am fi castigat cu Rapid si Targu Jiu, atunci puteam sa incepem sa visam"

14:08 - "Sa nu credeti ca la Craiova e liniste sau ca imi convine pozitia din clasament. Vreau ca echipa sa urce cat mai sus si sa trecem peste perioada asta, vreau sa am timp la dispozitite sa imbunatatesc lotul, mentalitatea si atitudinea"

14:06 - "Absolut nici un comportament nu ma multumeste. Nici sistemul defensiv, nici cel ofensiv! Ne trebuie cel putin 7-8 ocazii ca sa marcam din actiuni"

14:06 - "Atitudinea s-a schimbat din momentul in care am venit la echipa, dar mai trebuie lucrat. Nu exista nici o gasca la Craiova, lucrurile sunt foarte clare pentru fiecare"

14:05 - 'Sunt cateva probleme de lot mai vechi, Alexandru Piturca, Gangioveanu, Prepelita, Iliev, dar sper ca pana la ora jocului sa fie apti si sa nu avem probleme"

14:04 - "Fac un apel la public sa vina intr-un numar cat mai mare sa ne sustina cum numai ei stiu sa o faca, indiferent ce se intampla. Sa reusim sa castigam impreuna punctele puse in joc"

14:03 - "Le-am spus baietilor importanta jocului si valoarea adversarului, sper sa fie concentrati pentru un meci extrem de greu pe care trebuie sa il castigam pentru a avea liniste si  pentru a putea sa ne pregatim in perioada de pauza ca sa revenim in forta in campionat"

14:02 - "Urmeaza un nou meci extrem de important, cu Universitatea Cluj. Daca nu castigam, victoria cu Targu Mures nu va mai fi la fel de apreciata. Am mai intalnit Universitatea Cluj in acest campionat, dar s-au schimbat multi jucatori, iar echipa a inceput sa joace din ce in ce mai bine."

14:01 - "Am trecut de meciul de la Targu Mures, a fost foarte important pentru noi. Din fericire am reusit sa castigam de o maniera categorica, insa sa nu credeti ca am fost foarte entuziasmat de joc. Mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct, mai avem mult de munca"

14:00 - Incepe conferinta de presa


Piturca: "Nu ma multumeste nimic la Craiova"