Universitatea Craiova

Oltenii isi fac curaj

Venirea lui Victor Piturca la Craiova nu a adus rezultatele scontate, iar echipa continua parcursul oscilant din mandatul lui Aurel Ticleanu. Chiar si asa, oltenii nu dezarmeaza si isi fac curaj apeland la istorie.
Seria similitudinilor ciudate de la Craiova este de neoprit. Dupa ce Piturca l-a inocuit pe Aurel Ticleanu, la fel ca si in sezonul 1994/1995, cand echipa au terminat pe locul doi, oltenii au gasit o noua coincidenta de care se agata pentru ca sperantele lor sa nu fie naruite.

La fel ca si in 1994, oltenii au patru puncte dupa trei meciuri cu Piturca pe banca. Parcursul este tras la indigo, cu o victorie la debut urmata de o infrangere si o remiza.

In acel moment, dupa rezultatul de egalitate de pe terenul Stelei, oltenii au fost de neoprit, inregistrand noua victorii in 11 partide pana la finalul turului.

Optimisti din fire, oltenii spun ca nu mai vor sa aiba doar noua victorii, cum au avut in 1994 cu Piturca pe banca, ci mult mai multe.

"Speram ca vor urma 20 de victorii pana la finalul sezonului, nu doar 9", a afirmat Eugen Neagoe, antrenorul de fatada al oltenilor.

Onlinesport


Oltenii isi fac curaj