Universitatea Craiova

Oltenii strang randurile pentru sustinerea Universitatii Craiova

Venirea lui Victor Piturca pe banca tehnica a Universitatii Craiova a renascut pasiunea pentru fotbal si performanta in randurile suporterilor olteni, acesta impanzind, vineri, orasul cu mesaje de sustinere a echipei inaintea confruntarii cu Pandurii Targu Jiu din etapa a 7-a a Ligii 1.
"Dupa ani si ani de deziluzii, de sperante desarte, de promisiuni neconcretizate, se pare ca în sfârsit perioada neagra din istoria Universitatii se apropie de sfârsit. Avem toate motivele sa speram, fara a fi subiectivi, ca echipa noastra, echipa întregii Oltenii, pâna la urma cea mai iubita echipa din România, poate face din nou performante notabile având în vedere noua structura organizatorica a clubului.

"Acesta este momentul în care si noi, suporterii, sa strângem rândurile si sa fim mai apropiati de echipa mai mult ca oricând, si asta trebuie sa se vada înca de la primul meci în deplasare cu Victor Piturca pe banca Universitatii, cel de la Târgu Jiu.

"Trebuie sa punem umarul cu totii la renasterea Craiovei! Nu am dezarmat când soarta ne-a fost potrivnica, haideti sa ne unim pentru a putea rescrie istoria", este mesajul Peluzei Sud adresat fanilor formatiei din Craiova.


Oltenii strang randurile pentru sustinerea Universitatii Craiova