Universitatea Craiova

Neagoe: "Universitatea nu intentioneaza sa transfere jucatori de la Steaua"

Antrenorul formatiei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca gruparea olteana nu intentioneaza sa transfere jucatori de la Steaua, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Daca vom avea nevoie de 2-3 jucatori vom face tot posibilul sa îi achizitionam în perioada ramasa. Nu este vorba despre niciun jucator de la Steaua. Nu am discutat absolut cu nimeni, iar numele care au aparut în presa nu sunt adevarate. Ne gândim la alti jucatori, nu la cei de la Steaua", a explicat Neagoe.

Tehnicianul a adaugat ca nu doreste sa vorbeasca despre Steaua, echipa pe care a pregatit-o împreuna cu Victor Piturca si Florin Marin în primele trei etape ale actualei editii a Ligii I.

"Nu îmi place sa vorbesc despre alte echipe. Jucatorii care au început pregatirea cu noi la Steaua în cele trei jocuri în care noi am antrenat si-au facut datoria foarte bine. Când am plecat de acolo, echipa era pe primul loc, fara nicio înfrângere, atât în meciurile oficiale cât si cele amicale. Jucatorii au fost afectati dupa plecarea noastra si au încercat prin toate metodele sa-l determine pe domnul Piturca sa revina asupra deciziei. Nu veti auzi, nici din gura mea, nici din gura domnului Piturca, ca vom vorbi de alti antrenori si alte echipe. Numai oamenii slabi vorbesc de alti antrenori", a precizat Eugen Neagoe.

Mediafax



Neagoe: "Universitatea nu intentioneaza sa transfere jucatori de la Steaua"